Faziv Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Witam, Chciałym się poradzic starszych doświadczeniem Airsoftowcow. Nie wiem co wybrac, czy kupic precyzyjną lufe systemy 363 mm 6.04 mm czy może zaiwestowac w dysze, prowadnice, cylinder czy jakąś komore hopup. Mogę wybrac albo prec lufe albo kilka części do ok 110 zł. Posiadam M4A1 ics plastik body. Rzeczy niestety muszą byc ze sklepu taiwangun, gdyż dokładam się do zamowienia ; ) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
H4xor Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 To zależy czy potrzebujesz np precyzji w strzelaniu do celu,dłuższego działania Gb czy też może szczelności Hopa.Jednak ja bym wybrał prec-lufe ;-) Quote Link to post Share on other sites
danielosik Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Do precyzji będziesz musiał dodac jeszcze gumke i najlepiej dystanser DF. Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Z dystanserem to nie tak łatwo będzie. Najpierw zmierz suwmiarką szerokość stock'owego dystansera- w moim przypadku ten guarderowsi był za szeroki(troszkę, ale jednak ;-) ). Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Dystanser zawsze można skrócić :-P . Fabrycznej komory i układu pneumatycznego nie ruszaj. Zasada jest taka, ze jak sie zmienia to za jednym zamachem wszystko bo na przykład jak samą komorę zmienisz to może nie zagrać ze starą dyszą. A jak cylinder/głowicę/dyszę to może nie zagrać ze starą komorą. Poza tym PW ;-) . Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 poldeck Napisano 2/11/2008, 20:31 Dystanser zawsze można skrócić . Fabrycznej komory i układu pneumatycznego nie ruszaj. Zasada jest taka, ze jak sie zmienia to za jednym zamachem wszystko bo na przykład jak samą komorę zmienisz to może nie zagrać ze starą dyszą. A jak cylinder/głowicę/dyszę to może nie zagrać ze starą komorą. A skąd masz pewność że nowa komora będzie bardziej zgrana??? Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Do emek ICS'a jest tylko jedna komora... ICS'a :D I całkiem udana ;-) Quote Link to post Share on other sites
Faziv Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Zamówiłem precke ; ] Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts