LukasL-ca Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ja mam taki pomysł , żeby już teraz rozpisać jakiś przetarg na organizację wielkiej wojny ASG , która polegała by na tym , żeby w jakimś terminie za 5-6 miesięcy (żeby każdy się przygotował i zarezerwował czas , ekipy z całej polski zjechały się do wybranego miasta ( miasta organizatorów ) , podzieliły się na np. 4 ( lub więcej Państw ) i toczyły walki przez kilka dni ( 2-3 ; jedni warują i biegają , drudzy odpoczywają po patrolu - tak jak w realu , że każda grupa ma jakieś zadanie ). Tylko trzeba by wyznaczyć dużą ilość terenu , wybrać odpowiedni termin i znaleźć kogoś kto by się podjął organizacji. Ja chętnie bym się tego podjął ale ja dopiero wkraczam do strzelanek i gry ASG , a poza tym trzeba by się znać na finansach itp. , żeby ogarnąć tyle ludzi itp. itd.. Dlatego pisze o takim pomyśle bo wpadł mi do głowy i myślę , że przy dobrej organizacji było by super. Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Hmm... Pomyślmy, od czego są zloty ? Od czego są MIL-SIMy ? Link to post Share on other sites
thor_ Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 A co tam niech sobie chwile pobędzie :D Ja sie powstrzymam od komentarzy bo znów wyjdzie że się znęcam nad "nowymi"... Link to post Share on other sites
DazO Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 hi hi, Thor..Ty się znencasz? :mrgreen: Po: 1. Są zloty. 2.Skoro zaczynasz zabawe z ASG, to kiego sie pchać to organizowania Imprezy,Zlotu!!!. Pomyśl..! :uśmiech: Link to post Share on other sites
Sybir Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 I zapoznaj się z definicją słowa "przetarg". Prędzej czy później Ci się to przyda ;) Link to post Share on other sites
balkan666 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 I zapoznaj się z definicją słowa "przetarg". Prędzej czy później Ci się to przyda ;) Nim doczytałem do końca też chciałem w te nutę uderzyć 8) Link to post Share on other sites
Foka Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 A to ci oryginalny i nowatorski pomysł... Z takim umysłem to Ty możesz zostać... chyba tylko posłem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts