rumak Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Witam. Mam pewne pytanie. Otóż dopiero co złożyłem SAR'a Classic Army, spróbowałem strzelić a tu pusty strzał, tak samo było za kolejnymi strzałami. W czym tkwi problem???Myślę że to wina HU, co o tym sądzicie???Pozdrooo Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Wszystko ok, poprzedni post nieważny...Jednak teraz mam poważnieszy problem :cry: Gdy podkręce HU i nacisnę spust to karabin zaczyna się dusić, jakby chciał a niemógł, a pozatym zasięg i celność to po prostu śmiech na sali, gorzej niż u shotgónów na 20zł, czekam na odpowiedź, pozdroo P.S: I gdy się tak dusi i potem wyciągne magazynek to wylatuje od 1 po kilka kulek chyba z komory HU. Edited November 10, 2008 by rumak Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Na HU ustawionym na 0 problem występuje? Quote Link to post Share on other sites
Gzu Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) SPRZEDAM:- fabrycznie NOWY długi silnik High Torque CA, - fabrycznie NOWĄ lufe 6.08mm CA 495mm + silikonowa gumka HU. CENA do negocjacjii. Jaka masz lufe, gumke hop up i ilosc fps? Mam podobny problem po zalozeniu KM Head 509mm. Jutro bede testowac rozwiaznie :) PS. Zaloze sie przy hopup ustawionym na 0 problem nie wystepuje Edited November 10, 2008 by Gzu Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 Dokładnie, na początku na HU 0 nie występowały zacinki a kiedy zmieniałem to się dusił i po wyciągnieciu maga kulki wylatywały. Mam precke Promka 590mm 6.03, gumke Promka czerwoną- hard i 570Fps. Jednak mój problem nie ogranicza się tylko do tego, podejrzewam ze gun został po prostu źle złożony, gdyż jak wyciągnełem GB i strzeliłem parę razy to tłok blokował się w tylnim położeniu , musiałem nacisnąć kilka razy spust aby wystrzelił także gun jedzie z powrotem na serwis :evil: Pozdrawiam ekipe ze specshopa, dzięki której to się dzieje... Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Widać, że na replikach się nie znasz, nic nie wiesz, a oskarżasz. Nieładnie. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Gumka promyka czerwona... Ona do naprawde mało czego pasuje bezproblemowo. Wpakuj czarną systemę i ten problem zniknie. Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 (edited) A co z blokującym się tłokiem?? Szczególnie do ciebie AnR panie wszystkowiedzący P.S: I po pierwsze to nie oskarżam... A po drugie to w tym poście czekam na odpowiedzi a nie bezmyślne bzdety pisane przez takich osobników jak ty... Jeżeli chcesz się po prostu wyżalić to idź do kościoła... Edited November 11, 2008 by rumak Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 To już pewnie zwyczajnie niedające rady w CA kable i styki. Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 Dobra dzięki za pomoc, jutro gun jedzie do serwisu, mam nadzieje że się jej polepszy po tej kuracjii ;-) pozdroo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts