Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Puste strzały w SAR'ence

Recommended Posts

Wszystko ok, poprzedni post nieważny...Jednak teraz mam poważnieszy problem :cry: Gdy podkręce HU i nacisnę spust to karabin zaczyna się dusić, jakby chciał a niemógł, a pozatym zasięg i celność to po prostu śmiech na sali, gorzej niż u shotgónów na 20zł, czekam na odpowiedź, pozdroo

P.S: I gdy się tak dusi i potem wyciągne magazynek to wylatuje od 1 po kilka kulek chyba z komory HU.

Edited by rumak

SPRZEDAM:- fabrycznie NOWY długi silnik High Torque CA, - fabrycznie NOWĄ lufe 6.08mm CA 495mm + silikonowa gumka HU. CENA do negocjacjii.

Jaka masz lufe, gumke hop up i ilosc fps?

Mam podobny problem po zalozeniu KM Head 509mm.

Jutro bede testowac rozwiaznie :)

PS. Zaloze sie przy hopup ustawionym na 0 problem nie wystepuje

Edited by Gzu

Dokładnie, na początku na HU 0 nie występowały zacinki a kiedy zmieniałem to się dusił i po wyciągnieciu maga kulki wylatywały. Mam precke Promka 590mm 6.03,

gumke Promka czerwoną- hard i 570Fps. Jednak mój problem nie ogranicza się tylko do tego, podejrzewam ze gun został po prostu źle złożony, gdyż jak wyciągnełem GB i strzeliłem parę razy to tłok blokował się w tylnim położeniu , musiałem nacisnąć kilka razy spust aby wystrzelił także gun jedzie z powrotem na serwis :evil: Pozdrawiam ekipe ze specshopa, dzięki której to się dzieje...

A co z blokującym się tłokiem?? Szczególnie do ciebie AnR panie wszystkowiedzący

P.S: I po pierwsze to nie oskarżam... A po drugie to w tym poście czekam na odpowiedzi a nie bezmyślne bzdety pisane przez takich osobników jak ty... Jeżeli chcesz się po prostu wyżalić to idź do kościoła...

Edited by rumak