lukaso Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Witam serdecznie problem jak powyżej: czy mag low-cap od Classic Army bedzie mi pasować do M4A1 2008 VERSION od JG?? Pasować znaczy zadnych zacieć, zadnego luzu czyli bedzie wchodzic dokładnie tak jak stockowy hi-cap. Jeśli jest już taki temat to przepraszam, ponieważ szukałem ale nic nie znalazłem, a spieszy mi się, bo musze jakies magi kupić do niedzieli (strzelanka) :lol: Bardzo prosze o odpowiedz pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) Z magazynkami nic na hurra. Najlepiej kupić/pożyczyć jeden i zobaczyć czy z TWOJĄ repliką działa i Cię satysfakcjonuje ;) Strzelanka będzie jeszcze nie jedna, a pieniądze już wydasz. Ogólnie CA robi bardzo dobre magazynki, u mnie siedzą ładnie i w CA i w JG. Edited November 12, 2008 by mag Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Jeśli chodzi o lowcapy, to stoją na wysokim poziomie - używałem 2 sztuk do G36 i podawały pięknie. Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Pytanie było o magazynki do M4/M15 :roll: Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Wiem, ale jeżeli wychodzą im magi od G, czemu magi od M miałyby się nie udawać :) Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Po pierwsze magi do G36 są lekko mówiąc wrażliwe mechanicznie... Po drugie przeczytaj jeszcze raz, o co pytał twórca wątku i zastanów się czy udzieliłeś mu odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Mówisz o urywających się uszach zaczepów? Czy coś innego? Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Nie o tym akurat myślałem ;) Ja miałem poważne problemy z pękającym spodem maga (ta wsuwana część). I mocowaniem śruby - po jej odkręceniu i zsunięciu spodu ukazuje nam się nakrętka pod cienką warstwą plastiku, która trzyma "wkład" w obudowie magazynka. I niestety owa cienka warstwa tworzywa ma manierę pękania w najbardziej nieodpowiednich momentach. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Mag - ok, racja, odbiegłem od tematu, ale tak czy siak dotyczyło to magów CA. Skończmy dyskusję, do niczego nie prowadzi. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Czy do HL416 też takowe pasują? A pytanie z innej beczki. Czy mid capy na single też dobrze podają? Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted November 14, 2008 Author Report Share Posted November 14, 2008 Panowie, dziękuję!! Low cap doszedł i pasuje świetnie do mojej Emki i bardzo dobrze podaje kulki :D jedną wadą jest to, że musze troszkę podpiłować tą dziurkę na ktorej mag sie blokuje w gnieździe i nie wypada i de fact to tylko to nie jest kompatybilne, reasumując cała reszta miodzio :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts