Pietracha Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Witam! Pytanie jak w temacie - czy wie ktoś, czy w którymś z Polskich sklepów można dostać taki fant? Dokładnie o coś takiego chodzi: http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...92F07BK_srch_m9 Przeszukałem większość Polskich sklepów internetowych ale niestety bez powodzenia. Z góry dzięki za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
headshooter Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Też szukałem takiego w polskich sklepach, ale niestety na nic takiego się natknąłem. Może spróbuj coś takie sam dorobić? Quote Link to post Share on other sites
mcrobb Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Na allegro jest gościu o nicku vip1977 poszukaj ma dużo części. Może będzie miał to czego szukasz ja kupowałem u niego dużo drobiazgów do magów. Powodzenia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts