esco Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Witam. Czy ktoś wie (albo ma link) jak zamontowa przedni, orisowany chwyt do M4A1? Niestety pomimo uslinych prob i kombinowania nie udalo mi sie tego zrobic :( Pozdrawiam (z gory sorry za brak polskich znakow ale cos moj Firefox nie chce ich przetrawic). Link to post Share on other sites
AnR Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Jaka replika i jakiej firmy te chwyty? Link to post Share on other sites
Rudaaa Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Replika JG, Chwyty BOYI-a Link to post Share on other sites
AnR Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Hmmm... A co się dokładnie dzieje, że nie można tego założyć? Link to post Share on other sites
Johann Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Pewnie chwyt taki zakłada się go beznadziejnie, ale da radę. Trzeba obydwa zaciski z całej siły w dół i wsunąć go. Link to post Share on other sites
AnR Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Jak coś to proponuje użyć magicznego urządzenia "The Pylnik"! Link to post Share on other sites
biohazard4 Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Sprawdź czy wykręciłeś śrubkę na górnym panelu, nie wiem jak w JG albo w Boyi musiałem ją wykręcić aby poluzować blaszkę która dociskała ris do tego "talerza" za muszką. Link to post Share on other sites
Recommended Posts