Shadow Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Chodzi o ten plecak. Z jednej strony jest podobny do TEGO, ale ma tylko 6 miejsc na taśmie na ładownice z alicji, natomiast ten na stronie Eagle Industries ma bodajże 9. Już mam wodę z mózgu. :???: Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Stefan, zlituj się, Masz na samym wierzchu charakterystyczne, żółte logo LBT i pytasz czy to plecak EAGLE? Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 Dzięki Catch. :) Widzę, że masz dzisiaj dobry humor. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Tak przy okazji... Czemu na kilku produktach LBT jakie widziałem był ten ich lew żółty, a na stronie i reklamówkach mają czerwony. Kiedyś sądziłem, ze z żółtym to podróby, ale kolega wyprowadził mnie z błędu. Tak sobie wymyślili? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Nigdy nie widziałem naszywki z czerwonym lwem, miałem parę rzeczy LBT i zawsze był żółty/złoty. Myślę że nie za bardzo przejmują się heraldyką ;-) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Bywały czerwone, ale to pewnie jakaś rzadkość kolekcjonerska. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts