Darg Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) Witam, Znalazłem w necie ogłoszenie o sprzedaży nakolanników ALTA w kamuflarzu Cadpat. Dość się nimi zainteresowałem ale jak wszedłem na stronę ALTAindustries.com to nie widziałem aby mieli w ofercie nakolanniki w takim właśnie kamuflarzu. Czy jest może coś o czym nie wiem? Nie jestem pewien czy to aby na pewno oryginalne ALTY- poniżej zamieszczam zdjęcie tych nakolanników: Edited November 23, 2008 by Darg Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Wiem, ze kilka firm robilo kopie alt, wlasnie z tym ich AltaLock'ie w czyms co bylo wariacja na temat MARPATa i CADPATa (wygadaly bardzo podobnie do tych ze zdjecia). Powiem szczerze, ze nigdy sie nie spotkalem z Altami w CADPAT, ale moge sie mylic (nie jestem jeszcze posiadaczem munduru w tym kamuflazu, wiec nie sledze elementow do niego przeznaczonych) Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Biorąc pod uwagę, co znalazłem po googlowaniu (BTW sam nie mogłeś poszukać) to alta robi nakolanniki wykończone w CADPATcie. https://dstactical.com/index.php?manufactur...93a202d280aab0b Nie dość, że są w CADPAT Temperate to na dodatek znalazły się i w CADPAT arid. Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 no na to wygląda że robi - tylko czemu nie ma na swojej stronie internetowej? Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Nie zawsze wszystko co dana firma robi jest na stronie producenta. Przykład? Helikon. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) Nie zawsze wszystko co dana firma robi jest na stronie producenta. Przykład? Helikon. No to akurat mocno nie trafione porównanie. Edited November 23, 2008 by Hoplita Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Racja, teraz już nie, ale jeszcze parę miesięcy temu więcej rzeczy było na allegro niż na stronie helikonu. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 No ale nie trafione z tego powodu też, że to jest chińszczyzna... Lepiej było rzucić napszykład Eaglem Ind., które może wyprodukować oporządzenie w każdym kolorze/kamuflażu, a nie wystawia tego... Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Szkoda tylko, że u Eagle'a trzeba tego zamówić min. 25 sztuk i czekać na wyprodukowanie, zatem nie jest dostępne od zaraz... I co? Też nie trafiłeś. Chodziło mi tylko i wyłącznie o sytuację na stronie. Że coś jest produkowane przez tą albo inną firmę, ale na ich stronie w ofercie tego nie ma. I nawet jeśli chińszczyzna to czemu jakość jest na tyle dobra (Bo ludzie chwalą np. ich odzież M-65)? Chyba żeś chińsczyzny w życiu nie widział, albo nic z helikonu nie miałeś. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Alty w CADPAT są oryginalne i prawdziwne. Powodem, dla którego producent się do nich nie przyznaje jest po prostu umowa o wyłączności dla użytkownika kanadyjskiego. Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 Aha, dzięki za wyjaśnienia Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Szkoda tylko, że u Eagle'a trzeba tego zamówić min. 25 sztuk i czekać na wyprodukowanie, zatem nie jest dostępne od zaraz... I co? Też nie trafiłeś. Hehhehe jasne! :-F I nawet jeśli chińszczyzna to czemu jakość jest na tyle dobra (Bo ludzie chwalą np. ich odzież M-65)? Chyba żeś chińsczyzny w życiu nie widział, albo nic z helikonu nie miałeś. Nie ten temat - sorry. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts