Sziptar Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Za to ja mam inny problem z M4 G&P. Po tuningu level1 w asgshopie powinna miec teoretycznie 420fps. A zasieg ma taki sam jak stockowa Mp5 CA.. Cos tu jest nie tak. Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Zbesztaj ich, poproś by to naprawili. A ta zębatka w gearboxie co wcześniej ktoś pisał po jakim czasie wam padła? Quote Link to post Share on other sites
miloslupsk Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) Za to ja mam inny problem z M4 G&P. Po tuningu level1 w asgshopie powinna miec teoretycznie 420fps. A zasieg ma taki sam jak stockowa Mp5 CA.. Cos tu jest nie tak. Przeczyść lufę i sprawdź komorę o ile emka była używana przed tuningiem. Jeżeli to jest jest nowa replika to odsyłaj na serwis do poprawki. Niech szukają. Edited November 18, 2008 by miloslupsk Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 A podkręciłeś hop up? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Sziptar Posted November 27, 2008 Author Report Share Posted November 27, 2008 Tak podkrecałem :lol: Teraz nie mam zbytnio czasu ale przed odesłaniem do Asg Shopu chce sie upewnic ze cos jest nie tak. Musze porownac z jakas inna emka na jakiejs strzelance. Quote Link to post Share on other sites
Reffi Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Po co się upewniac ich obowiązkiem jest obsłużenie klienta wiec sie o nic nie martw. Quote Link to post Share on other sites
MONKeyman Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Po co się upewniac ich obowiązkiem jest obsłużenie klienta wiec sie o nic nie martw. Pomijając fakt, że niektórzy nie lubią tracić czasu i nerwów na wysyłanie paczek z replikami za 1000zł i wolą sprawdzić, czy jest to konieczne :roll: Wracając do tematu - oglądnij komorę HU. Nie stracisz gwarancji wyciągając zespół lufy-komory, a w G&P czasem się zdarza, że obejma lufy pęka i wtedy zaczynają się dziać cuda. Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Tuning emki :P tyle wystarczy napisać. Ja się ostatnio dowiedziałem, że przez komore w emce ucieka mi ponad 45 fps, na swojej komorze mam 360, na innych koło 410+. Krótko mówiąc, w emce ciężko osiągnąć tyle fpsów ile powinno być. Quote Link to post Share on other sites
Demo666 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) Tuning emki :P tyle wystarczy napisać. Ja się ostatnio dowiedziałem, że przez komore w emce ucieka mi ponad 45 fps, na swojej komorze mam 360, na innych koło 410+. Krótko mówiąc, w emce ciężko osiągnąć tyle fpsów ile powinno być. No ja mam podobną sytuację. M'ka ma 455-460 fps i na silikonie HU + 0.28 G&G ma taki sam zasięg jak mp5k (z lufa AUGa) na 0.25 G&G. Mp5 ma 330 fps i HU stock. Magia? Nie wiem, ale dojdę co nie tak z M'ką, bo mp5 nosi bajecznie. Edited April 6, 2009 by Demo666 Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 mp5k (z lufa AUGa) No tego sobie nie wyobrażam. xD A co do tematu. Panowie komora w G&P to gówno, nie owijajmy w bawełnę. Gówno jakich mało. Mega nieszczelności i pękający pierścień. Wymieniłem komorę na G&G plastykową i zasięg wzrósł o 10 metrów KA no tutaj to już w ogóle bajka Quote Link to post Share on other sites
Demo666 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 No tego sobie nie wyobrażam. xD taką kupiłem i na początku też się dziwowałem, ale udało się dobrać fajny tłumik i imho wygląda fajowo :) Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Tłumik prawie 40 cm? Przecież to długość guna! Quote Link to post Share on other sites
Demo666 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Tłumik prawie 40 cm? Przecież to długość guna! Tłumik jest krótszy, przecież trochę tej lufy wchodzi w mp5....Zagadaj na prv to rzucę Ci fotkę jak to wyszło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts