kwadrat005 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Zakochałem sie w pewnej luśni mianowicie Klik Czy ktos juz to zakupił ? Jakies info od użytkowników ? Pozdrawiam kwadrat Quote Link to post Share on other sites
Klersen Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Zakochałem sie w pewnej luśni mianowicie Klik Czy ktos juz to zakupił ? Jakies info od użytkowników ? Pozdrawiam kwadrat jest już temat o G&P szukaj inny wygląd ten sam GB Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted November 27, 2008 Author Report Share Posted November 27, 2008 Chodzi o ten konkretny model. Quote Link to post Share on other sites
Reffi Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 No to Ci napisal ze srodek jest ten sam,rozni sie tylko wygladem. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) A powiedz mi czym to się miałoby różnić od innych eMek G&P? Dla niektórych to chyba trzeba robic oddzielne wątki dla replik: M4a1 z oznaczeniami Colta M4a1 z oznaczeniami USMC M4a1 z kolbą 4-pozycyjną M4a1 z kolbą 6-pozycyjną M4a1 z kolbą special forces M4a1 z krótkim/średnim/długim RISem ... ... ... ... Mechanicznie to wszystko są te same repliki, tylko różnią się nieco wyglądem, więc co tu opisywać? :roll: EDIT: Reffi mnie ubiegł :) Edited November 27, 2008 by javelin Quote Link to post Share on other sites
Idzior Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 A powiedz mi czym to się miałoby różnić od innych eMek G&P? Dla niektórych to chyba trzeba robic oddzielne wątki dla replik: M4a1 z oznaczeniami Colta M4a1 z oznaczeniami USMC M4a1 z kolbą 4-pozycyjną M4a1 z kolbą 6-pozycyjną M4a1 z kolbą special forces M4a1 z krótkim/średnim/długim RISem ... ... ... ... Mechanicznie to wszystko są te same repliki, tylko różnią się nieco wyglądem, więc co tu opisywać? :roll: EDIT: Reffi mnie ubiegł :) Czesc, kupilem ten karabinek jakies 6 mmiesiecy temu, sprawuje sie bardzo dobrze, jedyne co slabe w z tym RASII to to ze ciezko dopasowac montaz do ACOGa bo sie po prostu nie miesci bez zdjemowania szczerbinki. Troszeczke mocniej moglby tez wskakiwac fire selector bo jest dosc delikatny. Poza tym zero problemow godny polecenia. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ale najlepsze jest to że o wersji RAS też jest temat. Nawet z genialną recenzją ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts