Punk4ass Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 (edited) Witam. Nie dawno bo 4 miechy temu sprawiłem sobie M4 CQB-R Boyi Po wczorajszej, nocnej strzelance zauważyłem że gearbox nie wydaje takich dźwięków jakich powinien. Więc jeszcze wczoraj M4 rozłożyłem na pół no i odstrzeliłem na semi. Zauważyłem że tłok nie dochodzi do końca :-F . Cóż się mogło stać? Z góry za Pomoc dzięki. Edited November 30, 2008 by Punk4ass Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Jak dziwne dźwieki to pobaw się z dokręcaniem śruby silnikowej.To główny powód. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Jeżeli słychać coś jakby wiertarkę ( :-F ) to zapewne zjadło kilka ostatnich zębów tłoka (albo zębatki tłokowej) i zębatka się po nich ślizga przez moment, po czym tłok zostaje zwolniony zanim dojdzie do końca. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Jeśli tłok nie dochodzi to końca to albo na nim albo na tłokowej zębatce poszły zęby. Tłoki w boyach są marnawe więc to może ta tańsza opcja ;-) . Quote Link to post Share on other sites
Punk4ass Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 Heh kiedyś musiało sie to stać... Odesłać go na gwarancję? Poprosić o lepszy tłok itp żebatki itp czy serwis sam wszystko dobierze? Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 W przypadku naprawy gwarancyjnej wstawią Ci te same części. Możesz się dogadać, że nieco dopłacisz a oni wstawią lepszy tłok. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Tylko niech Ci napiszą jaki ten tłok. Wstaw Deep Fire z tytanowymi zębami i masz spokój na całe życie. http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2346 Pozdrawiam serdecznie, F4RR3LL Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts