zajaszcze Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 (edited) Witam chciał bym się dowiedzieć coś na temat SpecaArms m249, nie słyszałem po prostu nic o tym produkcie, na temat P&J czytałem, porównanie z A&K i CA SpecaArms (gunfire.pl) m249 (gunfire) zastanawiam się nad SpecaArms ale chciał bym dowiedzieć się co w nim nie tak... natomiast P&J nie kupie bo za 1000zł to sobie kupię g36 od CA czekam na odpowiedzi.... :uśmiech: Edited November 30, 2008 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 natomiast P&J nie kupie bo za 1000zł to sobie kupię g36 od CA czekam na odpowiedzi.... :uśmiech: To po co się pytasz o PJ skoro i tak go nie kupisz? SpecnaArms to A&K z tego co mi wiadomo. Poszukaj info czym się różni od PJ Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 no właśnie nie ma porównania między tymi replikami... ale skoro SprcaArms to to samo co A&K to już wszystko wiem... A napisałem, że P&J ponieważ są to porównania, i z czymś musiałem porównać:P Quote Link to post Share on other sites
uzi43 Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Sorry za odgrzanie kotleta, ale czy przypadkiem P&J to nie to samo co A&K? A SpecnaArmas to chyba co innego... Mogę się mylić ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts