METEOR Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Mam zamiar zakupić jakieś magi do Ak ( slr105a1 CA) . Jakie magi najlepiej wybrać i dlaczego ? Proszę o pomoc . Pozdrawiam METEOR Quote Link to post Share on other sites
Blad Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Ja mam najtańsze metalowe PJ(lowcapy) cena 29zł za sztuke i sobie je chwale. Nie zacinają się, zostają zawsze 3 kulki w magu ale pieknie podają przy Rofie 15/s w tym samym karabinie co Ty masz. Troszkę latają na boki ale to nie problem... Quote Link to post Share on other sites
borowa1516 Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Zależy jakie magi low -capy czy mid -capy? ;-) Quote Link to post Share on other sites
borowa1516 Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Jeśli chodzi o mid - capy to polecam CA moi znajomi posiadają i są zadowoleni lecz jeśli preferujesz low -capy to polecam MARUI świetnie podają kulki,jednak sa to drogie produkty markowe jeśli więc nie masz środków to kup sobie firmy mag lub jak ktoś napisał powyżej P&J Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 Opcje które rozważam to : - hi-capy ( max 2 ) - mid-capy Quote Link to post Share on other sites
Blad Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Jeżeli chodzi o Midcapy to Realswordy są rewelacyjne... Wdg. mnie nawet lepsze od CA, Marui itp. Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Realsword chyba nie robi magów 5.45 chyba, że ktoś ma to gdzieś. Jeśli midy to... Moim skromnym zdaniem nie warto płacić za GP/VFC bo nie podają idealnie. MAGi są dobre i tanie jedyną ich wadą jest to, że nie można ich rozebrać. Low capy dobre robi CA. Nie wyglądają za dobrze, ale podają idealnie. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 (edited) Jeśli ktoś chce 7,62 to polecam krótkie Low-Capy P&J od krakmanów, widziałem wiele magazynków do AK ale tak rewelacyjnych jeszcze nie. Długie P&J niestety są już innego producenta i nie są rewelacyjne (ale podają dobrze). Nie polecam natomiast Mid-Capów P&J od krakmanów, strasznie wybredne na kulki a jak kulki poleżą trochę w magu to nawet dobre się zacinają. Generalnie tragedia, mimo niezłego wyglądu. Edited December 14, 2008 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Jeśli ktoś chce 7,62 to polecam krótkie Low-Capy P&J od krakmanów, widziałem wiele magazynków do AK ale tak rewelacyjnych jeszcze nie. Też ich używałem pewien czas, naprawdę porządne- elegencko wykonane, zacinek tez żadnych. Tanie a dobre. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Też ich używałem, szkoda tylko że nie podawały mi kulek (AK104) Używam osobiście magów CA, są mocne nie powodują zacinek i są droższe od made in china ale tutaj wiesz za co płacisz, nie za +10 do lansu tylko za to że mag ci sie nie zatnie w patowej sytuacji ( exc.pestki) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts