callofduty Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Cześć jestem nowy na forum ma do was pytanie. To nie jest tak że jest zielony tylko chciał bym znac wasza opinie na temat karabinów firmy "CYMA" a konkretnie chodzi mi o ak-47 CM.042 : http://gunfire.pl/product-yid-1152191183-AK47-CM042.html Z góry dzięki pOzDr Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 StArY ja TeŻ KcEm kuPiC CyME (i pYkaM w COD) ale najlepiej to użyj opcji "Szukaj" a znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cie pytania. ak-47 CM.042 Wierz mi,ameryki nie odkryłeś,a o tej jak i o innych replikach Cymy jest już na forum całe mnóstwo tematów. Sama firma rozwija się póki co na plus,ostatnie repliki Cymy (mp5) zostały przyjęte z szczególnym jak na chińczyka uznaniem. Pozdrawiam Cie i życzę miłej lektury! Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Ojoj... Uciekaj do działu dla "zielonych"... Szybko. I głęboko się tam ukryj przed gniewem przedwiecznych :-D . Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Myśle dobrze! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts