Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

A kto to? :)

Recommended Posts

Że ma naszywke Airborne to nie musi być Ranger. Brakuje Scrolla Regimentu i łuczka Ranger. Ponadto nie używają IBA w UCP, tylko RLCS w Ranger Green'ie.

A czy ktoś napisał, że on jest Ranger? Nie.

Kolo cały w pixelu widać, że jest z 101szej. A chłopaki w nomexach to może PJ, którzy działają akurat z us army? Kij wie może Sasz albo Królik coś wiedzą :-P

Jezzz.... sami specjaliści.

To że kolesie ubrali nomexy to muszą być od razu z rangereodsealreconomfgd3lt4? A może to zwykli żołnierze? Może przed pojawieniem się w większej ilości A2U czy ACU Flame Resistant korzystali z kombinezonów nomexowych, tak jak też czyniła to USMC?

Majkel86 pisze że "Kolo cały w pixelu widać, że jest z 101szej". A zwróciłeś uwagę na KTÓRYM RAMIENIU ma naszywkę? He? Poza tym, gdyby "kolo cały w pixelu" był ze 101szej, to raczej miałby naszywkę swojego pułku na hełmie.

Reasumując, moim zdaniem nie da się określić dokładnie jednostki skąd pochodzą żołnierze patrząc jedynie na samo zdjęcie. To może być każda jednostka bojowa.

Majkel86 pisze że "Kolo cały w pixelu widać, że jest z 101szej". A zwróciłeś uwagę na KTÓRYM RAMIENIU ma naszywkę? He? Poza tym, gdyby "kolo cały w pixelu" był ze 101szej, to raczej miałby naszywkę swojego pułku na hełmie.

Fuck znów zapomniałem :???: Dzięki za poprawkę :)

Ok, udało mi się znaleźć jeszcze jedną fotkę, tym razem mam jednak do niej opis.

14795abf2338da23m.jpg

BAGHDAD, Iraq (November 26, 2008) - U.S. Air Force Tech. Sgt. Daniel Prosymchak, right, and an interpreter speak to Iraqi civilians during a joint patrol with Iraqi police and Sons of Iraq members for improvised explosive devices in the Doura district of Baghdad, Iraq, Nov. 22, 2008. Prosymchak assigned to Detachment 3, 732nd Expeditionary Security Forces Squadron, attached to the U.S. Army's 4th Infantry Division, 1st Brigade Combat Team. Photo by Petty Officer 2nd Class Todd Frantom, U.S. Navy.

Więc chyba samemu udało mi się rozwiązać moją zagadkę. :)

"Kolo cały w pixelu widać, że jest z 101szej". A zwróciłeś uwagę na KTÓRYM RAMIENIU ma naszywkę? He?.

Możesz dla mnie rozwinąć tą kwestie? Na zdjęciach spotkałem się już nie raz z tym, że żołnierze nosi naszywki "podwójnie", na obu ramionach.

Edited by noah