Templariusz Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Witam!! Wystąpił u mnie następujący problem. Przy strzelaniu skupienie kulek jest tragiczne. jednak zasięg jest ok. Replika ma około 480 fps. doszczelnioną komorę King Arms i czerwoną gumkę MadBulla. Myślę że to może byś spowodowane za twardą gumką, ale wole usłyszeć inne opinie. Jeśli to gumka to jaką konkretnie kupić najlepiej. Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Bardzo możliwe, że to coś z gumką ale na wszelki wypadek zapytam. Wyczyściłeś dobrze lufę ? Nie raz sie czytało, że to właśnie zaniedbana lufa powodowała spory rozrzut kulek. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Dla pewności zapytam, 480fps na oko, czy mierzone? U mnie na M170 czerwona gumka madbulla spowodowała spadek prędkości wylotowej do ok. 400fps. Do mocnych sprężyn polecam gumkę G&P, daje najlepszą szczelność. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Powinieneś był napisać "mi daje najlepszą szczelność" ewentualnie "w tym co robiłem dawała" ;-) . Nie żebym się czepiał ale inni moga mieć inne doświadczenia :-P . Inna rzecz, ze mnie gumka G&P też powala na kolana :-D . Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 OK OK OK... Przy każdym mocnym tuningu jaki robiłem najlepsze rezultaty osiągałem na gumce G&P ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts