Legutas Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Witam! Od kilku dni mam gaziaka Desert Eagle. Z różnych miejsc doczytałem ze można na nim wystrzelać nawet 4 magazynki na jednym naładowaniu gazem. U mnie jak na dworze wystrzelam z 10 kulek to później chmura dymu gazu i gazu w magazynku nie ma :( Na nowo musze ładować a później to już coraz szybciej gaz ucieka! Czy to wpływ temperatury? Przed dzisiejszą próbą pistolet leżał chyba z 4 dni w szufladzie w domu... także za zimno nie miał Jeszcze ani razu nie wystrzelałem całego magazynku na jednym naładowaniu gazu Czy replika jest uszkodzona? Czy rzeczywiście gaziaki reagują szybko na temperaturę? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Strzelaj w temperaturze pokojowej. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 (edited) jeśli jest to desert eagle marui to dziwna sprawa... mój strzela bardzo przyzwoicie w niskich temp. ale jeśli kwc lub siis no to cudów nie będzie ... ( mam już drugiego z tm a kiedys miałem kwc...po pewnym czasie z bebechami siisa - moje odczucia: DE TM najlepsze) Edited December 30, 2008 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
Legutas Posted December 30, 2008 Author Report Share Posted December 30, 2008 No własnie tez sie tym zdziwiłem , tymbardziej ze kumpel na granatnik wiadomo naboje na gaz i jemu chodzi i gaz trzyma :/ A mi w desert eagl nie.... :/ Ale ogolnie nowe info.. w niedziele wogole mi gaz nie trzymal nawet podczas ladowania... Po 24 h w szufladzie w domu sprobowalem jeszcze raz ii tak samo... Laduje a gaz od razu ucieka (dodam ze nie z powodu przepelnienia, bo magazynek na bank byl pusty) Dzisiaj wyslalem go na gwarancje :( Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Zrób jak napisałem w tym temacie, powinno pomóc. http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=60823 Quote Link to post Share on other sites
Legutas Posted April 11, 2009 Author Report Share Posted April 11, 2009 Dzieki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts