Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem Desert Eagle 50.AE Hard Kick

Recommended Posts

Witam!

Od kilku dni mam gaziaka Desert Eagle. Z różnych miejsc doczytałem ze można na nim wystrzelać nawet 4 magazynki na jednym naładowaniu gazem.

U mnie jak na dworze wystrzelam z 10 kulek to później chmura dymu gazu i gazu w magazynku nie ma :(

Na nowo musze ładować a później to już coraz szybciej gaz ucieka!

Czy to wpływ temperatury?

Przed dzisiejszą próbą pistolet leżał chyba z 4 dni w szufladzie w domu... także za zimno nie miał

Jeszcze ani razu nie wystrzelałem całego magazynku na jednym naładowaniu gazu

Czy replika jest uszkodzona? Czy rzeczywiście gaziaki reagują szybko na temperaturę?

• 2 weeks later...

jeśli jest to desert eagle marui to dziwna sprawa... mój strzela bardzo przyzwoicie w niskich temp. ale jeśli kwc lub siis no to cudów nie będzie ... ( mam już drugiego z tm a kiedys miałem kwc...po pewnym czasie z bebechami siisa - moje odczucia: DE TM najlepsze)

Edited by sjzmisiek

No własnie tez sie tym zdziwiłem , tymbardziej ze kumpel na granatnik wiadomo naboje na gaz i jemu chodzi i gaz trzyma :/ A mi w desert eagl nie.... :/

Ale ogolnie nowe info.. w niedziele wogole mi gaz nie trzymal nawet podczas ladowania... Po 24 h w szufladzie w domu sprobowalem jeszcze raz ii tak samo... Laduje a gaz od razu ucieka (dodam ze nie z powodu przepelnienia, bo magazynek na bank byl pusty)

Dzisiaj wyslalem go na gwarancje :(

• 3 months later...