HermanL Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Witam. Przymierzam się do zakupu sig p226 i tu nasuwa sie moje pytanie czy do safarilanda 6004 dedykowanego do g17 wejdzie sig sauer p226? Mam takiego safarilanda i glock spisuje się w nim wyśmienicie. Czekam na jakieś rady. Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 mieszkasz w warszawie a lenistwo nie boli. Idź do capri, weź od nich replikę na przymiar i będziesz wiedzial... Ktoś ci powie, że pasuje, a później będziesz plus sobie w brodę bo się telepie na boki albo ciężko wychodzi. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 No skoro masz kaburę do Glocka to chyba nie jest zaskoczeniem, że Glock do niej pasuje? SIG raczej nie wejdzie, jest szerszy. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted December 17, 2008 Author Report Share Posted December 17, 2008 Nie jestem tym zaskoczony że glock pasuje w końcu kupowałem kaburę pod glocka, tylko chciałem się dowiedzieć czy może ktoś próbował włożyc do niej siga. Tak czy inaczej dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Próbował - ostry 226 nie wchodzi, kabura za wąska. Sig pasuje do kabury do Siga, tak jak napisał Foka, bo ma szeroki zamek. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted December 17, 2008 Author Report Share Posted December 17, 2008 Ok wszystko jasne uważam temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Ray Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 To ja jeszcze się dorzucę z pytaniem o SIGa i Safarkę: P226 bez oświetlenia będzie dobrze siedział w 6004 pod SIGa i np. M3/M6? Dlaczego tak? A no, bo latarka jest w dalszych planach. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Będzie siedział tylko przestrzeń na latarkę musisz czymś wypełnić, np. odpowiednio wyciętym styropianem czy czymś podobnym. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 Dobra chłopaki ostatnie pytanie tylko mnie nie zjedzcie czy do safa pod berette 92 wejdzie sig 226 :-P Pytam się o to bo właśnie kupiłem takiego nowego safa w bardzo dobrej cenie. Jak nie to trudno trza będzie zmajstrować sobie berette. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Nie Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 Oki dzięki za odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts