pantera6 Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Witam potrzebuje wymiary kolby oraz dłygość lufy do SWD, całe plany.rysunki. Jeśli ktoś by miał takowe z góry dziękuje. PZDR Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Jedyne co wiem, to długość lufy - 620mm. Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 I znów to samo... Jeżeli sie zabierasz za włąsnoręczne robótki to chyba nie powinno być dla Ciebie problemem "zdjęcie" wymiarów ze zdjęć?? A jeżeli jest to raczej odpuść sobie takie "robótki". Link to post Share on other sites
pantera6 Posted December 28, 2008 Author Report Share Posted December 28, 2008 Mam wszystko oprócz lufy i kolby oraz przedniego chwytu który już robie. Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 (edited) I znów to samo... Jeżeli sie zabierasz za włąsnoręczne robótki to chyba nie powinno być dla Ciebie problemem "zdjęcie" wymiarów ze zdjęć?? A jeżeli jest to raczej odpuść sobie takie "robótki". Thor, odkąd jestem zarejestrowany na tym forum taką wypowiedź w twoim poście widziałem już dużo razy. Tak się zastanawiam......może powinieneś zrobić sobie taki podpis?? ;) Zaoszczędzisz sobie roboty, bo w to że takie pytania przestaną być zadawane to nie wierzę ;) Edited December 28, 2008 by MAJOR762 Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Ale podpis moze miec tylko 4 linijki tekstu.. a ja musiałbym taki podpis na kilka stron walnąć coby potencjalnie wyczerpać kilka tematów :D Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 (edited) Też fakt. Forum trzeba by przekonstruować ;) A znając życie i to by nie pomogło :roll: Edited December 29, 2008 by MAJOR762 Link to post Share on other sites
Recommended Posts