SoP-PeL Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Witam, Mam pytanie do posiadaczy CZ75D Compact. Jak sprawdza się wersja Co2? Czy jest to dobry pistolet? Nie zależy mi na BB, nie chcę glock'a ani beretty itp. Podoba mi się ten model ( to dla wszystkich próbujących nawrócić na "lepszą drogę" ) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
TheRemiRed Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 wielka moc, daleki zasięg, lecz niestety mała celność, dobrze się sprawdza w budynkach, trochę mały magazynek- 15 kulek, ale ogólnie polecam :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 wielka moc, (...) dobrze się sprawdza w budynkach Po mojemu to się lekko kłóci jedno z drugim... SoP-PeL, nie zależy Ci na BB ale gnaty bez BB mają zazwyczaj okropny spust, weź to pod uwagę. Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 Teraz podobno pojawiła się wersja z BB i z metalowym korpusem... hmm :) Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Oj odświeżę stary temat. :) Mam takie pytanie: czy mag na co2 będzie pasować do wersji na GG? Jeśli było to już gdzieś poruszane, to sorry. Quote Link to post Share on other sites
qaba Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Nie, nie bedzie pasować - CO2 ma port w chwycie, a green gas ma zasobnik w magazynku. Quote Link to post Share on other sites
JMJ Pirotechnics Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Bardzo dobry pistolet, szczególnie dla początkujących, którzy rzadko chodzą na strzelanki. Bardzo duża moc, ładne wykonanie i cena to na pewno plusy. Brak BlowBack'a jest dla mnie minusem, ale wiadomo, ze dzięki temu cena jet sporo niższa, a eksploatacja tańsza. Narzekam trochę na magazynek - po paru miesiącach czasami blokują się w nim kulki, odpadła tez gumowa końcówka. Jednak da się to przeżyć. Według mnie jest całkiem celny, pomaga tu HopUp, jednak czasami przeszkadza duża moc. Szkoda, ze tak dużo elementów jest z z ABS'u. Polecam wszystkim, którzy szukają czegoś taniego i nie zależy im na BB! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts