Wolf.Tns Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Witam ! Jak w temacie, tzn. - chciałbym kupic body G&P ( seria rodziny M ), zwykłe do M4, oznaczenia COLT'a etc. Mam jednak replikę CA i tutaj moje pytanie - wszystko będzie pasowac ? Lufa zewnętrzna CA pasuje bez kłopotów do body G&P ? Kolba tak samo... Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Wydaje mi się, że tak. Kolba pakowałem od CA do body G&P, gearbox też wchodzi, lufa powinna (bo niby dlaczego ma nie wchodzić jak wszystko to standard maruja?). Zapytaj co do lufy asgshop- na 100% znają odpowiedź. Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 ...że o tym nie pomyślałem, faktycznie. Dziękuje i za to : ] Link to post Share on other sites
TBM Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Na 110% wszystko bedzie pasować. Mam identyczny zestaw i działa. Link to post Share on other sites
Recommended Posts