grzechotnik Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) Witam. Ma ktoś już tą replikę? http://gunfire.pl/product-yid-1152192164-K...JAE100-669.html Replika została wykonana z wysokiej jakości ABSu o bardzo przyjemnej i ergonomicznej fakturze, a także z metalu. Kolba w odróżnieniu do podstawowej wersji M14, została przystosowana do strzelania za pomocą optyki - jest nieco wyższa i o posiada charakterystyczny kształt. Lufa zewnętrzna, tłumik ognia, dwójnóg, magazynek, zamek wraz z suwadłem zostały wykonane z metalu. Specjalny montaż pozwala na zamocowanie na replice dowolnej optyki zgodnej z systemem szyn RAS 22mm. Edited January 13, 2009 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
zavisza Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Wygląda elegancko, prawdę powiedziawszy. Nic tylko luneta i heja... Tylko pytanie, jak dobre jest to, co jest w środku i jak to stockowo strzela... Quote Link to post Share on other sites
masterxxx Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 fajny :) ...wyczekuję wyczerpującej recenzji... ...a może nasze forum coś pomoże w tej kwestii? Jeszcze jeden taki wyskok... a raczej nie zagrzejesz tu miejsca zbyt długo thor_ Quote Link to post Share on other sites
Simol Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Właśnie zastanawiam się nad jej kupnem szczerze mówiąc spodobała mi się tylko czy już ktoś miał do czynienia z tą firmą KART bo ja o niej nie słyszałem jeśli tak to proszę o odpowiedz z góry dziękuje:) Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) Poszukaj na forum tematu o M14 Karta. Jest tego trochę. PS: Masterxxx, powiedz mi, co zdjęcie które wkleiłeś ma wspólnego z tą repliką?? Edited January 13, 2009 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
masterxxx Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Major- Niema kompletnie nic ... taka ciekawostka .... :) A Kart tez mi się spodobał czekam na recenzje tego co w środku żeby policzyć ile będzie mnie kosztowało to maleństwo :))) A tu następny ciekawy link z sieci. Ooo kolejny fajny link adekwatny do tematu... Pozdrawiam thor_ Fajnie wykminione chłopaki!!!! P.S.:Major jak nie chcesz nie oglądaj!!!!! Quote Link to post Share on other sites
zavisza Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 masterxxx to nie jest raczej prawidłowy temat na wklejanie takich linków :???: Quote Link to post Share on other sites
szymon91 Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Takie pytanko,to jest kopia broni ostrej czy wymysł karta? Spodobała mi się ;) PS. Master daruj sobie z tymi linkami... Quote Link to post Share on other sites
masterxxx Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 ...Prawdziwy http://www.tactical-life.com/online/specia...om-ii-762x51mm/ ...żeby nie było off-topaaaa ... Quote Link to post Share on other sites
szuli Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) mała recenzja http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/inde...howtopic=158581 ale niestety nic konkretnego odnośnie wnętrza autor nie napisał . teraz pojawiła się również wersja socom http://www.rsov.com/index.php?target=produ...product_id=3313 kolorystyka zielona i czarna. odnośnie odwzorowania do broni ostrej malowanie jest złe, malowanie piaskowej wersji powinno być takie: http://www.jallenenterprises.com/index/1111new.jpg wczoraj dzwoniłem do gunfire i właśnie rozbierali tę replikę, dziś mam zadzwonić po informacje, jak będę coś wiedział, dam znać. pozdrawiam Edited January 15, 2009 by szuli Quote Link to post Share on other sites
szymon91 Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Pierwszy link który podałeś nie działa chyba ^^ Quote Link to post Share on other sites
komora Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Pierwszy link który podałeś nie działa chyba ^^ Bo się musisz zalogować, wtedy zadziała. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 Według mnie replika jest zajefuckingbista. Może niedługo sobię ją sprawię jako II Sniper. Jak z osiągami? Quote Link to post Share on other sites
szymon91 Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Z tego linku wynika że przy 30m kulka skręca w lewo albo w prawo,chyba że źle doczytałem,z minusów pisali coś o niepodającym magu i złym wyważeniu... ale i tak giwera piękna! ;D ciekawe czy będzie u krakmana... Tak czy siak zbieram kase i kupuje. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Poza wyglądem prawdopodobnie nie różni się od m14 KARTa a o nim jest duży topic. Więc zamiast pytać się tutaj o kwestie technicznie poczytajcie sobie i sami wyciągnijcie wnioski :roll: Quote Link to post Share on other sites
szymon91 Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 No nie wiem czy nie różni się skoro ten ma ~420 a zwykły kart 370fps chyba że wpakowali po prostu silniejszą sprężynę? Quote Link to post Share on other sites
szymon91 Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Przepraszam że post pod postem. Po zapytaniu wysłanym do krakmana czy będą mieli replikę w swojej ofercie dostałem takową odpowiedź: Witam,trudno określić, ale szczerze wątpie. Pozdrawiam Szkoda,bo do gunfajera nie mam zaufania co do replik jakoś... :???: Quote Link to post Share on other sites
masterxxx Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 ...--thor_ wybacz, iż popełniłem tak fatalny błąd! Obiecuję, że więcej nie będę już wypowiadał się w jakiejkolwiek sprawie i dołącze do grona biernych przeglądaczy.... ....z pozdrowieniami --- były użytkownik Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Z tego co zauważyłem wersja SOCOM nie ma baki policzkowej a w wersji długiej jest ona w zestawie :???: szkoda bo myślałem by sobie sprawić SOCOM'a Edited January 16, 2009 by VanDerSexxx Quote Link to post Share on other sites
szuli Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) informacje od serwisu Gunfire: "szkielet wytrzyma dużo", brak łożyskowania prowadnicy jak i głowicy tłoka, kiepski tłok. tyle się dowiedziałem przez tel, więc przy tuningu trzeba sobie na początek doliczyć na zestaw modify 250zł albo guardera 199zł. ma ktoś z was już tę replikę w domu?? Edited January 19, 2009 by szuli Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Właśnie zobaczyłem, że replika znikła z ofert gunfire.pl :???: Wygląda na to, że pozostały sklepy poza naszymi granicami :???: Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Karabin pojawił się na Zbrojowni - http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...roducts_id=1132 ale już przy prędkości wylotowej 360 fps :???: Na gunfire podawali 420 fps jeśli dobrze pamiętam :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
szuli Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 no dokładnie u Gunfire było 420fpsów a tu co downgrade do 360fps wtf?? Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Na http://www.tacticalgeardepot.com/product_i...products_id=576 podają 430fps lecz filmik zamieszczony na stronce z mierzenia prezentuje zupełnie inną wersje. I to jest WTF :???: Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 A wiadomo coś o bebechach? Są tak samo wykonane jak jej poprzedniki(klasyczna M14, EBR...) ? Pozdrawiam, Silk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts