zavisza Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Pytam bo nie znalazłem nic o tym. http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=938 Generalnie chodzi mi o wrażenia ze strzelania, wykonanie, awaryjność, zużycie gazu (miałem już jednego gaziaka z TMa i mam nadzieję, że ten również nie odstaje od poziomu). I dalej, jakie do tego magazynki? Tylko i wyłącznie z TM? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Magazynki będą prawdopodobnie pasować od glocka 27 KJW, który jest kopią TM. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) Glocka 26 Advance w łapach nie miałem, ale w sumie to zwykły Glock 26 tylko z kompresorem, a tego mam. Wykonany jest jak każdy TM, perfekcyjnie. Ładny abs, wszystko spasowane jak należy, oznaczenia i masa smaczków. Na GG i 0.2 strzela bardzo daleko, skupienie też niczego sobie. Dodatkowo ma naprawdę bardzo silny odrzut, porównywalny z niejednym gaziakiem z metalowym zamkiem. Awarii nie stwierdziłem. Zużycia gazy nigdy nie sprawdzałem, bo zawsze doładowuje magazynki nim zużyje cały gaz. Magazynki do mojego Glocka, pasują nie tylko od TMa, ale także od Glocka 23 KJW oraz Glocka 17 ARMY. Edited January 15, 2009 by noah Quote Link to post Share on other sites
grisza76 Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 ...i obecnie ten glock wystawił ktoś na warriorze w komisie (podobno prawie nówka) za pół ceny Quote Link to post Share on other sites
zavisza Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 O :) Nie widziałem ;) Dzięki za cynk, sprawdzę, napisze do właściciela jak się zdecyduję ;) Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 http://dpma.pl/warsztat/repliki/g26a-tm.php skromna recka mego autorstwa. Pozdr. Ivo M. Quote Link to post Share on other sites
otis8 Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 (edited) Sorry że podbijam stary temat. Można prosić o potwierdzone info które magi poza TM pasują do tego? Edited February 18, 2016 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts