Shadow Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 HateMe, tylko, że infobot powiedział mi, że international znaczy międzynarodowa. ;) Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 This doesn't make sense. :F Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Wiem. Może nie lubią ich we własnym kraju? :D Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 To dość proste, nie wiem nad czym się tu głowić. Jankesi nie pozawalają mieć replik, które wyglądają identycznie jak oryginał, patrz "orange tipy" przewalające się na YT, braki oznaczeń Colta na M4 itp. Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Udało się wam znaleźć cokolwiek więcej o tej M14 z filmiku (tej niby elektrycznej....)?? Bo wujaszek gogiel tylko ten filmik i gaziaki pokazuje albo coś w jakiś niezrozumiałych dla mnie językach..... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts