CptInzMathias Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Ja z tego co widzę to zapięcia hispańskie są już inne jak w mojej KMW, bardziej te z IdZa... co do koloru widac ze jest to ten nowy flecktarn taki bardziej jasno-brązowy ;) Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 co do koloru widac ze jest to ten nowy flecktarn taki bardziej jasno-brązowy ;) Tańsze wersje cordury mają właśnie inny odcień. Generalnie nawet kontrakty różnych producentów delikatnie się od siebie różnią w granicach dozwolonych specyfikacją techniczną danego produktu. Quote Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 A co do innych zapięć "hiszpańskich" to takowe występowały jeszcze przed wprowadzeniem IdZ`ta ;) O ile nawet pamiętam to były ładownice w systemie S95 z takimi zapięciami :) Wszystko uzależnione jest od producenta. Quote Link to post Share on other sites
Vespi Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Potwiedzam były ładownice z tymi zapięciami. Spotkałem takie zapięcia w kontraktowych Wuestenowych ładownicach na magazynki do G36. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts