Damotr Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Czy ktoś widział w sprzedaży/zna kawca, który może skopiować plecak SOF w kamuflażu woodland (najlepiej z cordury)? Szukałem na forum informacji, ale nie znalazłem. Z góry dziękuję... Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Jak załatwisz cordurę w woodlandzie... :roll: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 To tylko i wyłącznie kwestia kasy :) Cordura woodland Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 skopiować plecak SOF Jaki plecak dokładniej? S.O.F. Ruck z Blackhawk'a? Nie warto, to nie jest udana konstrukcja. Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 Słyszałem o nim raczej dobre opinie. Nie znalazłem wątku o tym plecaku, więc będę wdzięczny przy okazji za info o tym plecaku. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Kwestia do czego jest potrzebny ten plecak. Jeśli użytkowaniu survivalowo-militarnemu to ma kilka wad: Po pierwsze jest to nowsza wersja ALICE Large, plecaka który w pełni załadowany bardzo mocno zmienia środek ciężkości i tworzy wielki garb na plecach. Po drugie, jest szeroki - może być trudno poruszać się w niektórych warunkach Po trzecie, są dostępne lepsze konstrukcje, choćby z Arrizonu. Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 Może w takim razie zdecydować się np. na zmodyfikowaną "mokrą" MIWO? fakt, faktem, że jest dużo mniejsza niż SOF... Zależy mi na możliwości zapakowania dużej ilości rzeczy (wękdrówki górskie). Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Znajdź sobie lepiej dobrego Wolverina w odpowiadającym ci rozmiarze. http://wolverine.com.pl/ Lepszy stelaż, lepszy system nośny. Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 Dzięki, masz całkowitą rację. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 A jak juz na upartego chcesz cos kupic typu miwo, to lepiej wez Janysporta. Ale posluchaj Catcha, bo prawde prawi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts