Escar Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Nick: Escar (oryginalnie Wilceh na forum). Imię: Bartek. Rocznik: Według PZM mam status zabytkowy. ;) Lokalizacja: Wielkopolska. Miejsce zamieszkania: Poznań, Junikowo. Camo: PL Helikon WZ.93, UK Woodland (1991). Replika: J&G T3 SAS (FS3-SAS), J&G SIG-552 (SG 552 Commando), Cybergun Beretta M92 Elite 1A (Beretta M92R E1A). Radio: Motorola TLKR-T5 + headset. Ekipa: Grupa kumpli i brat, nic oficjalnego. Stan cywilny: żonaty - one ring to rule... Zajęcie: Pracownik rzekomo umysłowy. Poziom zaawansowania w ASG: Paintball od 1996 roku z przerwami, ASG od niedawna. Zainteresowania : żeglarstwo, kajakarstwo, nurkowanie, narciarstwo, konsumpcja hurtowa dobrych książek (fantasty, s-f, marynistyczne), seriale komediowe i s-f (Coupling, Scrubs, Babylon 5, etc.), World of Warcraft (PVE hardcore end-game raiding). Link to post Share on other sites
szybyt_poznan Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Nick: Szybyt, Szyberdaszek xD Imię: Szymon Wiek:19 Lokalizacja: Gowarzewo/Poznań Zajęcia: Student na UEP Replika: G36C od JG Camo:Fleck, DPMka Ekipa: AZS Leniwiec (rekrut) Stopień zaawansowania: Początkujący Zainteresowania: Run and Fun <3 Link to post Share on other sites
Barnoldzki Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Nick: Adi, Barman, Barni Imię: Adrian Wiek: 21 Lokalizacja: Poznań Zajęcia: W dzień student. W nocy barman Replika: kompletuje Camo: j.w Ekipa: PMC Stopień zaawansowania: Weteran Zainteresowania: Żyć na 100 % :happy: Aktywny gracz airsoftu od 2004 /5. Ostatni rok to przerwa, lecz uznałem że nie potrafię żyć na 100% bez tego. Obecnie kompletuje sprzęt i wracam na stare śmieci. Do zobaczenia. Link to post Share on other sites
RaBo Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nick: RaBo Imię: Radosław Wiek: 22 Lokalizacja: Poznań/Strzeszyn Grecki Replika G36C CA, G-17 KWA Camo: Brytolski DPM, ACU w oliwce, Czarny kombinezon Stan cywilny: kawaler Ekipa: Brak/Stara się o przydział do Leniwca Stopień zaawansowania: Świeżak Dopiero zaczynam na serio z airsoftem, ale chęci i wiedzy mi nie brak. Stara fota, ale chwilowo nic lepszego nie było. Link to post Share on other sites
sakamuto22 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Nick: Sakamuto22 Imię: Michał Wiek: 16 Lokalizacja: Poznań Replika: M16 robione na snajperkę(aktualnie w częściach), MP5 navy. Camo: Woodland i oliwkowo czarne na CQB+kask ala delta-force. Ekipa: Brak Stopień zaawansowania: Maniaczę od końca 2007 Sweet focia z BF7: http://w521.wrzuta.pl/obraz/89H4BSTQZjE/1adffd1512 Link to post Share on other sites
wojtek533 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 (edited) Nick: Bagi Imię: Wojciech Ekipa: brak Rok urodzenia: 1989 Miejsce zamieszkania: Poznań - Os. Kopernika ( Grunwald) Camo: Flecktarn Replika: H&K G36k [JG], Zastava cz 99 Stan cywilny: Kawaler Stan Obeznania: Zielony ;) Witam, jestem nowy w tym " temacie" pozdrawiam wszystkich:) Zamiłowanie do ASG mam przez Johny'ego z Dzikusów, który to mi bardzo pomógł w wyborze EQ. Pozdro! a Tak Wyglądam. http://www.facebook.com/album.php?id=100000527593760&aid=55281#!/photo.php?fbid=197841126910139&set=a.197841076910144.55281.100000527593760&theater Edited March 9, 2011 by wojtek533 Link to post Share on other sites
Afrati Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) Witajcie! Nick: Afrati Imię: Adam Rocznik: 1989 Lokalizacja:Poznań/Konin Zajęcia: Studiuję na UAM Replika: G36 od JG Camo: Woodland Team: to za duże słowo, ale coś w bólach się rodzi ;) Stopień zaawansowania: Jak na razie raczej gawędziarz / ślepe dziecko we mgle ;) Zainteresowania: Fotografia (jeśli ktoś potrzebuje pomocy w tym temacie - zapraszam), Narciarstwo http://afrati.com http://afrati.digart.pl/digarty/ (Do tej pory nie mam zdjęcia w mundurze, więc tymczasowo będzie bez szeroko pojętej styluwy) Mam nadzieję na świetną zabawę z asg, wszystkich pozdrawiam! Edited March 16, 2011 by Afrati89 Link to post Share on other sites
Chronic Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Hej! Nick: Chronic Imię: Mateusz Rocznik: 1989 Lokalizacja:Poznań Zajęcia: Studia na Uamie Replika: G36c od CYMY Camo: Woodland Team: prawdopodobnie wkrótce Stopień zaawansowania: absolutny newbie/ leming do odstrzału Zainteresowania: poza asg: taniec nowoczesny, gry komputerowe (cod w szczególności) (zdjęcie wrzucę, jak tylko będę miał jakieś w mundurze) Link to post Share on other sites
Bibensztain Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 (edited) Nick: Bibensztain, w skrócie Biben :P Imię: Seba Rok urodzenia: 1995 Lokalizacja: Poznań, dokładniej Sołacz Replika: G36C od JG Camo: Flecktarn Ekipa: Wild Wolves Stan cywilny: Wolny Tu akurat z shotgunem ,którego już prawie nie używam. Yeah! Trochę czerwony jestem na tym zdjęciu, ale odczuwalna temp była -12 stopni ,więc chyba mnie zrozumiecie :D Edited March 19, 2011 by Bibensztain Link to post Share on other sites
GOSmatti991 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) Nick: GOSmatti991 Imię: Mateusz Ekipa: G.O.S Rok urodzenia: 1995 Miejsce zamieszkania: Gniezno(chłądowo) Camo: SFU Helikon pantera Replika: CM.028b po tuningu Stan cywilny: wolny :cool: Stan Obeznania: dojrzała zieleń :icon_biggrin: Ja to ten pośrodku konsumujący pokarm przed kolejną rundą. Fotka ze spotkania w Witkowie Edited April 10, 2011 by GOSmatti991 Link to post Share on other sites
Wiczaj16 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) Nick: Wiczaj16 Imię: Maciej Rok urodzenia: 1995 Lokalizacja: okolice Poznania Janikowo Replika: Ak cm028 Camo: Oliwka Ekipa: Brak http://img151.imageshack.us/i/18330915779066427650910.jpg/ Edited April 10, 2011 by Wiczaj16 Link to post Share on other sites
szymczu Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 hej hej ! Nick:szymczu Imię: Szymon Wiek:16 Lokalizacja:Mosina Replika: UMP [M89A] [DE], L96A1 [Warrior I] [Well] Camo: narazie brak, ale myślę nad woodland'em Ekipa: brak Stopień zaawansowania: Początkujący Link to post Share on other sites
Urquattro Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Witam wszystkich. Po jednej strzelance w forcie na ratajach postanowiłem zarejestrować się na forum. Jeśli chodzi o kilka słów o mnie to urodziłem się i mieszkam w poznaniu, jestem fanatykiem Audi i nie lubię mówić o sobie. Link to post Share on other sites
eorl Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Nick: Eorl Imię: Witek Rok urodzenia: 1988 Lokalizacja: Poznań, Rataje Replika: CM.048M Camo: wz. 93 Ekipa: brak Zajęcia: student na Politechnice Zainteresowania: informatyka, rower, literatura fantasy, robotyka Link to post Share on other sites
Grimma Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Nick: Grimma Imię: Anka Lokalizacja: Poznań Ekipa: P.S.A www.asgpoznan.pl o mnie: Fotograf(ka) Poznańskiego Stowarzyszenia Airsoftu ok, więc niech będzie i fota, a nawet foty zapraszam na: https://picasaweb.google.com/lh/photo/L9GJHd5zA2P02I7DeKWqbQ?feat=directlink a także do oglądania całej zajebistej galerii PSA z tego dnia:) Link to post Share on other sites
NEPablo Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Nick: Pablo Imię: Arkadiusz Rok urodzenia: 1985 Lokalizacja: Poznań, oś. Kopernika Replika: CM.036 Kamo: 5FB - Flecktarn / Multicam Ekipa: P.S.A Link to post Share on other sites
ies1 Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Nick: ies1 Ksywka: Mućka/Mucias Imię: Michał Wiek: 21 Lokalizacja: Poznań Świerczewo Replika AK47 BETA SPETZNAZ Camo: Polskie wz.93 Helikonowskie Stan cywilny: zajęty kawaler Z Pozdrowieniami! Link to post Share on other sites
Junior ChrenO Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) Nick: Junior Imię: Maciej Ekipa: brak Wiek: 22 Lokalizacja: Poznań Piątkowo Replika: G36C Camo: obecnie brak, docelowo WZ93 Stan cywilny: wolny Edited September 27, 2011 by Junior ChrenO Link to post Share on other sites
Codranger Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Nick: Codranger Imię: Wojtek Ekipa: brak Wiek: 1995 Lokalizacja: Poznań Rataje Replika: w trakcie wyboru :D Camo: Flecktarn, DPM Stan cywilny: wolny Link to post Share on other sites
zwieback Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Czołem! Nick: Zwieback Imię: Saturnin Rocznik: 1989 Lokalizacja: Poznań, Centrum Zajęcia: Student lingwistyki stosowanej na UAM Replika: GR16 R4 od G&G Camo: Marpat Team: póki co bez teamu Stopień zaawansowania: bardzo początkujący Zainteresowania: Wpływ asenizacji z aplikacją doglebową na efektywność pracy i jakość plonu. Link to post Share on other sites
Ghost1 Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 (edited) Nick: Ghost Imię: Mateusz Rocznik: 1990 Lokalizacja: Poznań, Grunwald Zajęcia: Kierowca wielotonów Replika: CM.037 (póki co docelowo :P ) Camo: WZ 93 Team: na razie brak Stopień zaawansowania: początkujący Edited October 11, 2011 by Ghost1 Link to post Share on other sites
nazgul45 Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 (edited) Nick : edo Imię : edwin Rocznik : 79 Zawód : sam nie wiem Miejsce zamieszkania : Komorniki Camo : coś tam mam, docelowo DPM Replika/i : jeszcze w głowie, ale jak kasa się zbierze - co stanie się wkrótce mam nadzieje CM 003 Stopień zaawansowania : brak.... sie zmieni niedługo. fota. http://imageshack.us/photo/my-images/15/p1060271s.jpg/ pzdr Edited November 29, 2011 by nazgul45 Link to post Share on other sites
Myr000 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 (edited) No, widzę, że i mi się przyjdzie przedstawić. Mira, Myr - różni ludzie różnie mówią, co nie zmienia faktu, że nazwy nazwami, osoba pozostaje ta sama. Baba. Do tego nowicjuszka, ale kiedy czasy niepewne, trzeba umieć wziąć się w garść, chwycić za broń i ruszyć, gdzieś, gdzie znajdzie się kompanów, którym można powierzyć tę mniej szlachetną część pleców. A zapewniam, że gdyby przez któregoś z towarzyszy mi tyłek odstrzelono, to choćby to było ostatnią rzeczą, jaką zrobię, skubańcowi dałabym jeszcze porządną nauczkę. Tak czy inaczej, z bliska mnie nie przywiało - Jedno, co pamiętam, to ogromny monument - wojna wszystko zniszczyła, ciężkie w końcu czasy nastały, ale przeczytałam gdzieś, że był to największy na świecie pomnik Boga - dacie wiarę? W miejscu, gdzie bombardowanie cudem przeżyła garsteczka osób... Bardzo, kurwa, budujące... No nic. Nie ma co rozpamiętywać, było, minęło. Tutaj, na dawnych terenach miasta Posen, znalazłam jakoś swoje miejsce - póki co muszą mnie sprawdzić, poduczyć, zobaczyć, czy można mi powierzyć jakiekolwiek, choćby proste zadania, młoda w końcu jeszcze jestem, głupia, ledwie 19 lat mi dane było przeżyć, ale wśród Leniwców jakoś, czuję, się zadomowię. Generalnie są upierdliwi jak jasna cholera, ale to dobre chłopaki są, przyjęli jak swoją - i mnie, i mojego steyr'a AUG powitali niemal z otwartymi ramionami. Cóż, pewnie i tak zbytnio się rozgadałam, ale cóż poradzić - mimo swoich zajęć nadal pozostałam kobietą, a im paplaninę czasem trzeba wybaczyć. Militaria? Cóż... No też polubiłam, choć samego steyr'a nabyłam raczej w ramach przygotowań do postapokalipsy, bo należałoby zaznaczyć, że to tym się interesuję nieco bardziej, do tego pewnie doszłaby masa innych rzeczy, ale nie są bardziej warte wspomnienia niż cała reszta pierdół, których mogłabym uniknąć w tej wiadomości, a na Wasze nieszczęście tego nie zrobiłam. http://dl.dropbox.com/u/14685230/DSC01617.JPG Edited December 8, 2011 by Myr000 Link to post Share on other sites
Kochan146 Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Nick: Kochan Imię: Szymon Ekipa: Ś.O.D Wiek: 19 Lokalizacja: Śrem Replika: Rk08 Boyi Camo: Flectarn Stan cywilny: kawaler Link to post Share on other sites
slowian Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Po ponad roku przerwy postanowiłem wrócić do ASG, jako że poprzedni temat padł to przedstawię się znowu. Nick: Słowian Imię: Adrian Ekipa: kiedyś Towarzysze Broni (część ludzi pewnie pamięta), obecnie brak. Wiek: 24 Lokalizacja: Poznań Replika: M4A1 [TM] Camo: Woodland Stan cywilny: kawaler Link to post Share on other sites
Recommended Posts