Cybul Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Czy ktoś wie, czy TM wydało jakikolwiek katalog swoich produktów po 2001 roku ? Jeśli macie jakieś linki to dajcie. Wcześniejsze mnie nie interesują, bo takowe posiadam. Link to post Share on other sites
Szpilmen Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 ja mam jedznie katalog , ktorz dostalem z moja replika .... (Sig SG 552) Link to post Share on other sites
Cybul Posted March 30, 2004 Author Report Share Posted March 30, 2004 Mnie nie interesuje, że ty masz katalog ktory dostales z Sig'em. Moze bys podal rok wydania, albo cos. Link to post Share on other sites
Szpilmen Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 No wiec odpowiadajac na Twoja jakze uprzejma prosbe : Tokyo Marui AEG lineup - 2003. Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Cybul a byłeś na stronie www.tommygun.pl ?? :wink: Link to post Share on other sites
Cybul Posted April 9, 2004 Author Report Share Posted April 9, 2004 Na tommygunie jest katalgo nowosci, mi chodzi o zwyczajny katalog wszystkich produktow. Link to post Share on other sites
TH_GRZECH Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 A umiesz czytać po japonsku ? czy moze chcesz tylko obazki poogladac :) Dla mnie ten katalog to sa: znaczki znaczki znaczki obrazek mp5a3 jeszcze wiecej znaczkow :) Link to post Share on other sites
Lukzari Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Ja mam jakiś nowy katalog produktów TM, dostałem go razem z MP5SD5 jak zamawiałem ją z Japoni. Prawdopodobnie jest to 2003 (raczej początek) bo B spetsnaz już jest reklamowany ale jeszcze cały czas pokazywany jest G3A3 stąd mój wniosek, ale głowy sobie ściąć nie dam (niestety :) ) Wogóle nigdzie nie mogę znaleźć daty choćby wydrukowania tego katalogu (co jest conajmniej dziwne). Pozdrawiam i Wesołych Swiąt Zyczę :D Link to post Share on other sites
Cybul Posted April 11, 2004 Author Report Share Posted April 11, 2004 Możesz go jakoś zeskanować i umieścić w sieci albo wysłać mi na maila ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts