Yaramo Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Witam. Dzisiaj kupiłem od kumpla za 10 zł emke. Elektryczna w sklepie kosztowała 120 zł. I mam pewien problem. Gdy z niej strzelam to kulki zazwyczaj latają na 1.5 metra w porywach do 2 metrów. Co jest tego przyczyna ? Gdy był nowy to strzelał normalnie. Wie ktoś jak takie coś naprawić ? Quote Link to post Share on other sites
Niedorozrywkowany Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Widzę, że twój kumpel zrobił dobry interes. Czemu? Bo ta emka gówna warta i nadaje się najwyżej do... niczego ;) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Weź rozbierz i zobacz co nie gra. Może zostawił naciągniętą sprężynę i dla tego. Ja bym rozebrał. Przecież to tylko za 10PLN Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 NIE ROZBIERAJ! za 100 PLN (a w twoimwypdaku 10PLN) nie warto - jak sam rozkładałem takie dziadostwo, to dostałem sprężyną w powiekę (Bogu dzięki, że zamknąłem oko) - nie ryzykuj... Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Otwieraj!!! Jak będziesz robił z cierpliwością to Ci się wszystko uda. Ja rozbierałem taki [boyi] i nic mi nie wyleciało... Quote Link to post Share on other sites
KasliwyB_52 Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Bo to byl boyi, zmije nie maja za duzo olejku w glowie widze... boyi ma normalny gearbox (w miare), w sensie wyglada tak, jak powinien wygladac tani chinczyk. A ten kolo ma za 10 zl. cos, co jest pewnie jeszce replika double eagle, i wogole, lipa bryndza srututu, nic z tym nie zrobisz. TEORETYCZNIE posklada. Prajtycznie, jesli to kupil, to oleju w glowie do takich rzeczy nie ma, wiec nie ma tez sensu zeby ten syf rozbieral Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Yaramo posłuchaj grzechotnika! On jest specem w dziedzinie "EKSTREMALNY TUNING TANIEJ REPLIKI"!!! Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Sorry za OT. @cezii - spadłem z krzesła. hhehehe. Dobre, daj to do najśmieszniejszych... Respekt madafaka. Quote Link to post Share on other sites
SirMatan Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Ja mam m4 z Boyi za 130 zl i juz pare razy rozbieralem i nic się nie stało.Tzn powodem rozbierania m4 bylo zepsucie selektora Quote Link to post Share on other sites
0utsider Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Jeśli ma to hop-up to zobacz czy nie jest za mocno podkręcony tj. czy nie przygniata za bardzo wylatujących kulek... potem możesz rozbierać :-) Quote Link to post Share on other sites
blaisek Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Myslałem, że w temacie "tanie repliki" będzie gadka o sprzecie za 300zł - 700zł a nie za 120zł. Sorki, mój błąd :) Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Myslałem, że w temacie "tanie repliki" będzie gadka o sprzecie za 300zł - 700zł a nie za 120zł. Sorki, mój błąd :) Hehe... :wink: Quote Link to post Share on other sites
trzmielu6 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 myśle ze już nic z tym nie zrobisz,dałeś się naciągnąć w końcu sprzedał ci on za 10 zł hehehe mogłeś ją przed zakupem wyprubować dam ci radę DAJ mu w PYSK :) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Widzę, że wiele wniosłeś do tematu, w którym pomijając fakt, że nikt nie odpowiedział na niego od 3 miesięcy. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 a mi sie nudzi więc coś napisze , prawdopodobnie to m4 jest z jakiś tanich militarii czy innego shitu bo tam takie "coś" lata za 130zł. Nie ma to pewnie gejboxa tylko troche plastiku i plastiku i plastikowych zębatek więc moja rada , ciesz się życiem , kup normalny karabin a ten powieś na ścianie , niech te 10zł nie pójdzie się kochać i niech cieszy oko :) Quote Link to post Share on other sites
vicoss Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 za 10 zł wywal na allegrosz za 15zł ! może ktoś kupi ten chłam, jak tak zamierzasz zacząć zabawę z asg to od razu to zakończ bo na tandecie daleko nie pojedziesz... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts