ivann2 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Witam wszystkich userów bo jestem tu nowy. A teraz przejdźmy do rzeczy, szukam metalowego magazynka do g36c jak narazie to znalazlem tylko plastikowe, szukałem na airsoftguns, taiwangun, allegro i jeszcze w innych sklepach internetowych. W ogóle produkują metalowe magazynki do tego karabinu ASG ? Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 No metalowy to ambitnie.... G36 jest w oryginale zrobiony z tworzywa no i to samo idzie jeśli chodzi o magazynki. Nic dziwnego, że nie jesteś w stanie ich znaleźć... Nie ma takiego.. (no ja się nie spotkałem) Quote Link to post Share on other sites
ivann2 Posted February 9, 2009 Author Report Share Posted February 9, 2009 no ale chyba w oryginale nie ma tworzywa które się łamie po 1 dniu użytkowania. tak czy inaczej dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Jeśli chcesz koniecznie metalowe magi to musisz kupić moduł gniazda magazynka dla standardu M4 / M16. Wtedy możesz używać metalowych magazynków do karabinów tej właśnie serii (Taiwangun miał tą konwersję w ofercie). Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 no ale chyba w oryginale nie ma tworzywa które się łamie po 1 dniu użytkowania. tak Nie ma, w replikach również. Quote Link to post Share on other sites
ivann2 Posted February 9, 2009 Author Report Share Posted February 9, 2009 (edited) sory za spam ale nie wiem jak to usunąć Edited February 9, 2009 by ivann2 Quote Link to post Share on other sites
ivann2 Posted February 9, 2009 Author Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Jeśli chcesz koniecznie metalowe magi to musisz kupić moduł gniazda magazynka dla standardu M4 / M16. Wtedy możesz używać metalowych magazynków do karabinów tej właśnie serii (Taiwangun miał tą konwersję w ofercie). Ale mi chodziło o te zaczepy co można podczepić 1 magazynek do 2, a w magach m4 tego nie ma. Już myślałem nad tym rozwiązaniem Nie ma, w replikach również. no w moim po 2-3 dniu sie złamało te zaczepy w 2 magazynkach. Edited February 9, 2009 by ivann2 Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Jakie magazynki? JG? CA TM? Quote Link to post Share on other sites
ivann2 Posted February 9, 2009 Author Report Share Posted February 9, 2009 ja mam JG obydwa. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 To, że te zaczepy się łamią to normalne, wzmacniaj całe łączenie taśmą izolacyjną. Quote Link to post Share on other sites
ivann2 Posted February 9, 2009 Author Report Share Posted February 9, 2009 dzięki za pomoc. jestem początkującym co chyba można wywnioskować z moich odpowiedzi :P. Więc mam pytanie, czy macie jakieś porady typu z tą taśma izolacyjną ? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Nie łącz magów w pary to się nie będą te zaczepy łamały. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 A wianek swój zachowasz w momencie gdy airsoftowe zasady pokonasz! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts