Jago Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Mam dziwny problem z GB v2 , szkielet wzmocniony Deep Fire , sprezyna 140 (w tej chwili siedzi 100) zębatki helikalne torque up , bore up , itp itd, wszystko wymienione . Problem jest taki : po włożeniu zębatek ( wszystko jest na podkładkach ) i sprawdzeniu czy chodzą w miarę luźno dochodzi dziwny dzwięk , taka mała obciera ledwo słyszalna , po włożeniu silnika i wyregulowaniu go , dzwiek jest słyszalny , tak jakby zebatki nie byly dobrze zgrane . Dziwne bo użylem podkładek i wszystko chodzi ok. Pytanie : czy może to być wina wady fabrycznej zębatek ??? ( zębatki kosztowały mnie 190 zł , także nie są jakieś najlepsze , ale dają rade ) Proszę o pomoc... Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Jakiej firmy są te zębatki? Quote Link to post Share on other sites
Jago Posted February 23, 2009 Author Report Share Posted February 23, 2009 Element Max Torque --->>> http://www.taiwangun.com/shop,show,984 Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) Jeśliby były dobrze złozone to nie ma prawa nic obcierać. Jedyna opcja to krzywo na osi osadzone koło zębate. Edited February 23, 2009 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Te zębatki tak już mają. Są głośne i dają niesamowicie niskiego ROFa. Juz kiedyś z nimi walczyłem i się poddałem ;) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) tak jakby zebatki nie byly dobrze zgrane . Dziwne Jakiej firmy są te zębatki? Element Edited February 23, 2009 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
Jago Posted February 23, 2009 Author Report Share Posted February 23, 2009 Czyli kupiłem "shit" zębatki :] , próbowałem je ustawić 1,5 h i dalej to samo , także wniosek nasuwa się sam : Element jest "dobrą" firmą :] , dzieki za pomoc , temat do zamknięcia , pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts