Dezerter Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Siemka Ostatnio pomyślałem o jakiejś rekonstrukcji. Chciałbym używać marpata więc wybór automatycznie pada na Marines. No i tutaj zaczynają się schody. Współczesnych Marinsów rekonstruować nie mogę, ponieważ nie stać mnie na sprzęt w CB. Domyślam się, że musiał być jakiś okres przejściowy w którym jeszcze latali z oporządzeniem w woodlandzie. 1. W jakim okresie występowała kombinacja marpat + szpej wdl? 2. Jakie jednostki mógłbym rekonstruować? 3. Co warto w tym celu obejrzeć / przeczytać? Pozdro. Link to post Share on other sites
Pawelski Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Poszukaj. Proponuję Force Recon, przyjemna sprawa na niskobudżetową stylizację, bo jest sporo tanich, w miarę fajnych kopii MICHów (o LWH tego powiedzieć nie można), oporządzenia w woodlandzie używali jak najbardziej (AAV). Grunci USMC też latali choćby w IBA w woodlandzie, np. w Iraku (Fallujah). W użyciu na MARPATach były też LBVki, ALICE itd. Podałem Ci kilka słów-kluczy, resztę musisz znaleźć sam. Link to post Share on other sites
Dezerter Posted February 24, 2009 Author Report Share Posted February 24, 2009 A jakieś konkrety? Szczególne jednostki? Link to post Share on other sites
AnR Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Siemka Ostatnio pomyślałem o jakiejś rekonstrukcji. Już nie musze czytać dalej. Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Kolejny rekonstruktor, który chce mieć wszystko na tacy podane... Kurfa mać, rekonstrukcja nie opiera się na uzyskiwaniu odpowiedzi na WSZYSTKIE PYTANIA za pomocą forum. Najpierw poszukaj odpowiednich zdjęć, książek, artykułów a dopiero w razie wątpliwości uderzasz na fora... Odrobina samodzielności! Link to post Share on other sites
Recommended Posts