IOF_SAPER Posted September 8, 2002 Report Share Posted September 8, 2002 Gunner przykro mi ale prawie zawsze jesteś nie miły! Ale mniejsza z tym! U mnie używane są tylko kominiarki bo maski i takie tam inne rzeczy psują klimat :wink: . Jesteśmy już zahartowani :) i w lato nie nosimy kominiarek. Można oczywiscie kupić letnie ale takie to nie amortyzują uderzenia kulki. Link to post Share on other sites
Foka Posted September 8, 2002 Report Share Posted September 8, 2002 jak chcesz miec dore zabezpieczenie uzywaj masek paintballowych :) Link to post Share on other sites
IOF_SAPER Posted September 8, 2002 Author Report Share Posted September 8, 2002 Maski pintballowe sa bardzo drogie w porównaniu do sprzętu ASG. A dziurki nie maja wiecej niz 6mm??? Mam nadzieje ze nie :) . Link to post Share on other sites
IOF_SAPER Posted September 8, 2002 Author Report Share Posted September 8, 2002 Maski pintballowe sa bardzo drogie stosunkowo do sprzętu ASG. A dziurki nie maja wiecej niz 6mm??? Mam nadzieje ze nie :) . Link to post Share on other sites
Foka Posted September 9, 2002 Report Share Posted September 9, 2002 Maski pintballowe sa bardzo drogie stosunkowo do sprzętu ASG. a to zalezy od modelu, dobra maska potrafi kosztowac nawet 600 zl (z wiatraczkiem) ale mozna tez kupic i takie za 100-150 A dziurki nie maja wiecej niz 6mm??? Mam nadzieje ze nie :) . nie maja Link to post Share on other sites
bartazz Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 ja chciałbym się zapytać czy ktoś ma taką oto maskę: pochodzi ona ze strony http://military.pl/s/m/RT4016.html# jesli tak , to prosze o wypowiedz o niej, bo zamierzam ja kupic, ale niewiem czy jest dobra na ASG i czy te dziurki mają ponad 6mm :?: Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Ja stosuje maseczke motocyklową z pianki jeśli strzelam sie na bliskie odległości (CQB) przy trafieniu w twarz czuć lekki ból ale na skórze nie ma śladu po kulce. W lesie wystarcza mi jedynie ochrona oczu. Link to post Share on other sites
Julas Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 moim zdaniem metoda Zamroka jest dobra......na bliskie dystanse zakładamy maskę a na dalekie zdejmujemy i chowamy np do chlebaka albo do pokrowca( :?: )od maski pgaz co mozna przypiąć o pasa :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts