Burt15 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Wczoraj zauważyłem taką strzelbę http://www.allegro.pl/item569240449_mosber...nowosc_asg.html Z tego co widzę jest to replika Remingtona 870 MCS, choć nie jestem pewien. Spodobała mi się nie na żarty. Podobna z tymi sheelsami do M56 EE a kurcze jednak jest inna, orisowana z pasem na sheelsy. Jakieś tam akcesoria też się znajdują. Gdyby się dało zamówić wersję z kolbą to myślę że sprzęt by był jeszcze ciekawszy. Do CQB to chyba wymarzona spluwka (V początkowa kulki rozsądna). Co o tym sądzicie? edit by Medi. Zmiana tytułu wątku. Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 "WYPOSAŻENIE: KOLIMATOR LATARKA TAKTYCZNA BARDZO SOLIDNE I DOKŁADNE WYKONANIE TOWAR JEST NOWY (WYJĘTY Z ORYGINALNEGO OPAKOWANIA NA POTRZEBY ALLEGRO-ZDJĘCIA,ORAZ CELEM SPRAWDZENIA STANU TECHNICZNEGO -KILKA STRZAŁÓW) WSPANIAŁY PREZENT DLA KOLEKCJONERÓW ,MIŁOŚNIKÓW,HOBBISTÓW MILITARI GRATIS 200 KULEK " NIGGA PLEASE. Link to post Share on other sites
arend Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Chyba bym wolał bezkolbową benelkę Ale to tylko moje zdanie Link to post Share on other sites
HeadcrushCZ Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 (edited) ok - sory. ale może nie sp@m tylko OT;) więc powiem Ci tak - ten facet który wystawia różny szmelc i kwadratowe na allegro ma swoją "siedzibe" na straganie w krakowie;) generalnie - nie polecam... chyba że nie będziesz płakał jak rozleci Ci sie po 2 dniach;) a przy tej cenie polecam benelli. masz o nim dużo info na forum. RIS można dokręcić - ja tak zrobiłem a latarke dobrej jakości można dokręcić do montażu PS: jeśli myślisz że ten zawiera prawdziwy kolimator to jesteś w błędzie;) to atrapa Edited March 5, 2009 by HeadcrushCZ Link to post Share on other sites
Recommended Posts