ebola_85 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Witam. Czy ktoś z Was posiada lub posiadał takie szybkoładowarki? Kiedyś kupiłem jedną i rozleciała się na pierwszej strzelance (poszło mocowanie sprężyny odbijającej "tłok" Niedawno zakupiłem kolejną, w innym sklepie i dzisiaj znów złamał się ten "ząbek" na pierwszej strzelance przy pierwszej próbie załadowania kulek do maga. Miałem pecha czy ten typ tak ma ? :) Quote Link to post Share on other sites
CzechuCz Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 W Chińczykach to loteria czy masz coś sprawnego czy nie ale to może tak po prostu być ;) Raczej gwarancji na to nie dali... Quote Link to post Share on other sites
murek94 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Ja mam ładownicę 90 kulek STTI oraz 470 kulek BOYIa. STTI mam od roku i nic się nie stało - tylko uszczelka trochę popuszcza (kulki wylatują) BOYI - Mam z 3 miesiące i też żadnych kłopotów. Jak widać LOTERIA :) Quote Link to post Share on other sites
relevant Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Ale jest to ewidentna niezgodność towaru z umową. Muszą naprawić lub wymienić na nową. Ponieważ poniżej 6 miesięcy od kupna domniemuje się, że było uszkodzone od początku. Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted March 1, 2009 Author Report Share Posted March 1, 2009 Mam jeszcze 3 sprawne ale zastanawiam się czy starczą mi na 3 strzelanki chociaż :D Quote Link to post Share on other sites
Apluto Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Moja się nie chce rozlecieć, ale za to, często po wciśnięciu 4 kulek do maga, kolejne cztery nie zsuwają się niżej. Muszę nim wtedy potrząsać. Szybkie ładowanie odpada, bo nie mogę wtedy policzyć ile wbiłem do maga kulek. Mała szybkoładowarka do kulek STTI działa świetnie. Boyi to niezły szit. Połowa produktów Boyi zakupionych przeze mnie i moich kolegów nie działa jak należy. Niedługo kupię jakąś firmową. Quote Link to post Share on other sites
Biper Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Miałem B-doya w kształcie maga do M4- same problemy, nie ładowała jak należy(trzeba była nią potrząsać aby kulki wpadały pod tą rurkę która wpycha kulki do maga). Po 2 miesiącach pękła prowadnica. Ogólnie nie polecam. Mam też szybkoładowarke STTI na 120bb w kształcie maga do pistoletu, od 3 lat działa bez problemu, więc czasem opłaca się dorzucić kilka złociszy na coś lepszego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts