FA_Jeżyk Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ale daja dodatkowe bajery wartosci 54 PLN. to tez forma znizki Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 no i na tajgunie tania przesyłka (nie tak jak na fire armsie) i jeszcze pamietajcie jedno składajcie zamówienia z rana wtedy największe prawdopodobieństwo, że będzie na następny dzień ( ja zamówiłem po 20 i czekalem 2 dni :) ) Quote Link to post Share on other sites
__Havoc__ Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Nie dziwne że tyle czekałeś, która firma przesylkowa o tej godzinie robi :) Wszędzie do 15-16 sie zamówienia przyjmuje - powyżej przechodzi na drugi dzień. Quote Link to post Share on other sites
Haszczu Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 W Tajgunie pojawiły się dwie nowe Beretty. http://www.tajgun.pl/index.php?prod=362&cat=10 http://www.tajgun.pl/index.php?prod=360&cat=10 Obydwie w całkiem przyzwoitej cenie. Quote Link to post Share on other sites
zia Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 zamówiłem, otrzymałem potwierdzenie,jako że zamówiłem o 3 w nocy paczka przyszła za dwa dni,dobry kontakt ze sklepem,towar bez zastrzeżeń, wszystko solidnie i oki Quote Link to post Share on other sites
lacio Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Może znowu uznacie mnie za tępaka ale nie umiem nigdzie znaleść odpowiedzi na to pytanie . Ile wynosi okres gwarancji na woltera P99 z HFC kupionego w tajgunie . Jest wogule jakaś po nic nie pisze . I gdzie musiał bym go wrazie co oddać . Quote Link to post Share on other sites
zia Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 moze po prostu zapytaj ludzi stamtąd? na maile dośc szybko i sprawnie mi odpisywali Quote Link to post Share on other sites
Szakal Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 No lacio bys troche pomyślał i do nich napisał a nie się pytasz o takie rzeczy. A tak ogólnie to gwarancja przeważnie jest na 12 miesięcy. Jak ja kupowałem swojego guna u nich to była właśnie na tyle. :D P.S. Gratuluje że w końcu kupujesz sobie coś. :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Jak ja kupowałem u nich to gwarancja była na 6 miesięcy Quote Link to post Share on other sites
zia Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 również 6 miechów Quote Link to post Share on other sites
zia Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 error Quote Link to post Share on other sites
Szakal Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Sorki :? chyba się pomyliłem :roll: . Ale już dawno kupowałem i nie pamiętam. Widocznie pomyliło mi się z innym moim zakupem i w dodatku nie było to w Tajgunie. Jescze raz przepraszm jak wprowadziłem w bład. Gwarancja jest rzeczywiście na 6 miesięcy. Quote Link to post Share on other sites
lacio Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Wiem :? Odpowiedzieli mi na maila . A tak przyokazji ( wiem że niepowinienem tu tego pisać) ile jest gwarancji w tym sklepie w olimpie lczyli www.militarne.pl Quote Link to post Share on other sites
lacio Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Podobno w tajgunie jest dla nas rabat . Co trzeba wpisać żeby go dostać ( hasło rabatu) Quote Link to post Share on other sites
frooger Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 wszystko wpisujesz jak do logowania i poniżej w hasło rabatu trzeba wpisać 'wmasg' i wszystkie ceny sa pomniejszone o 10% wtedy już Quote Link to post Share on other sites
Szakal Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 W Olimpie gwarancja jest także na 6 miesięcy bo oni biorą właśnie z Tajguna. A co do tego rabatu to musisz wpisać hasło "wmasg" wtedy powinieneś dostać zniżke. Chyba tyle ile napisał Frooger - 10% Quote Link to post Share on other sites
lacio Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 dzięki Quote Link to post Share on other sites
Szakal Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Jeszcze jedno Lacio. Żeby dokonac zakupu w tym sklepie militarystycznym w Olimpie to musisz pojechać z kimś kto ma dowód bo inaczej ci nie sprzedadzą. :( Quote Link to post Share on other sites
lacio Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Wiem kolega mi mówił . A i tak zdecydowałem się na tajgun bo mamy zniżkę . Quote Link to post Share on other sites
PjoterKrk69 Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Czy ta znizka to jest na wybrany produkt czy na wszystko co kupie np. pistolet, kabura itp. Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Zniżka dotyczy tylko asg.... np nie można wziąść kominiarki/noża albo co ze zniżka... z tego co wiem zniżka nie dotyczy także AEGów... podsumowujac mamy zniżke na asg spreżyny/gazowe i cała reszte akcesoriow i innych oprocz AEGow Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 znizka dotyczy WSZYSTKIEGO co jest w sklepie takze z innych kategorii poza ASG chyba ze jest powiedziane inaczej tak jak w przypadku AEGow Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Pieknie. Tajgun sie bierze za plagiaty? Kto to opublikowal? http://www.tajgun.pl/index.php?cat=92 Dla porownania oryginal autorstwa Pitera M. http://www.guns.com.pl/glossary_a.html Bardzo nieeleganckie zachowanie. Conajmniej. TYle tytulem wstepu. rezul ty jestes ich webmeister? Polecalbym wartko usunac plagiat dla dobra wszystkich. Autor glossariusza jest oburzony. Quote Link to post Share on other sites
PiterM Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 no... zaraz powinno zniknąć. Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Ja od siebie daje Tajgunowi ogromnego plusa Zamawiałem już kilka razy wcześniej zawsze przesyłka dochodziła na czas. Kolega reklamował Walthera P99 i mu wymienili całą uszkodzoną część plus taką blaszke z tyłu którą zgubił - to nie było ich obowiązkiem. Ale najlepsze jest to że niedawnoi zamawiałem paczuszke i było kilka rzeczy dla kolegów. Nagle jeden sie obraża i mówi że o nim zapomniałem. A zamówienie było już złożone. Napisałem na GG do Tajguna i dołożyli do zamówienia te jego kulki. Jeszcze operator podał mi cenę końcową zamówienia. Jestem bardzo zadowolony z obsługi sklepu i z profesjonalnego podejścia do klienta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts