iglica Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 sklep bardzo dobry polecam. Zamawiałem może z pare rzeczy tam ale wszystko bez problemów. Zawsze miła obsługa i fachowa pomoc. Towar zamówiony kurierem do 15 na 100 % bedzie u ciebie na drugi dzień. Polecam Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Kupowałem nie dawno po raz pierwszy na Tajgunie i ... jestem naprawde zadowolony ,nie mam im nic do zarzucenia... towar sprawdza sie w 100% , konakt okej .. noi mają dobrą firme kurierską :] dostalem w ciagu 24 h co zreszta tajgun reklamuje na stronie ... Polecam ... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Witam Zamawiał może ktoś pocztą polską? Ponieważ jak tak zrobiłem, tyle że nikt nie jest mi w stanie powiedzieć ile zapłacę za paczkę. (oczywiście mowa o Tajgunie) :F Quote Link to post Share on other sites
Kolt Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Heja. Warto zajrzeć do sklepu Tajgun. Jestem posiadaczem już kilku giwerek, właśnie z stamtąd i muszę przyznać, ze jestem w pełni zadowolony. Firma posiada sprawną obsługę, która rzeczowo i profesjonalnie odpowiada na pytania ( także mailowe). Zdarzyła mi się raz reklamacja pistoletu i ku mojemu zaskoczeniu przebiegła bardzo sprawnie i z korzyścią dla mnie. Co do przesyłek to są zawsze błyskawiczne DHL w niecałe 24 h -co jest dużym atutem. Co do minusów to wolałbym bogatszą ofertę w Tajgunie , bo chętnie zakupiłbym u nich więcej nowości. Przekonajcie się sami ! Naprawdę porządna firma! Quote Link to post Share on other sites
Sman Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Kupiłem w tajgunie glocka 17c na co2 i jestem bardzo zadowolony , miła obsługa , dużo gratisów , bardzo szybka przesyłka w 24 H , :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
szev Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Co do aspektu psychologicznego to prawda podliczają sobie czasem za dużo. U mnie było to nie wiele bo tylko 2zł (pewnie na piwo :P) także Pamiętajcie jak odbieracie przesyłkę sprawdzajcie fakturę/rachunek aby was nie wykorzystali (moment podniecenia się przesyłką). Ogólnie sklep tajgun jest bardzo dobrym i porządnym sklepem. Naprawdę cenny są znakomite. Do tego dochodzi jeszcze fakt iż w sklepie w Krakowie (na ul. Starowiślnej ) jest drożej i bardziej opłaca się kupić ten sam produkt na tajgunie. Polecam go SERDECZNIE! Pozdrawiam ;-) Quote Link to post Share on other sites
maticus Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Czy ten sklep ma jeszcze zniżki/rabaty 10% po wpisaniu hasła? Bo albo jestem ślepy, albo to zlikwidowali :/ Quote Link to post Share on other sites
Kacper14 Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ja też polecam ten sklep. Zamówiłem Berette M92f UHC i przyszła po 2 dniach. Wszystko sie zgadzało co do grosza. Co wiecej ma tańsze produkty niż inni. Np: MP5 sd3 UHC na tajgunie 170zł a na specshopie 260zł. Quote Link to post Share on other sites
Fiftii Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Sklep polecam, a szczególnie kulki :) Bardzo dobrze wykonane, zero zacinek, niestety drogie ;/ 0.20 = 9zł 0.25 = 11 zł Quote Link to post Share on other sites
Piterskii Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Witam ja niestety nie polece obslugi tegoz sklepu poniewaz wyslalem baterie do nich na reklamacje i niestety dwa tygodnie juz jest cisza .barak jakiegokolwiek kontaktu z moja osoba ( pomijam fakt ze na fakturze zakupu jak wol napisalemn swoj numer komorkowy) .Nie polecam tego sklepu , jednak prawde mowia ze zakupy na capri to szybka i zetelna obsluga Quote Link to post Share on other sites
szev Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 (edited) Muszę ocenić ten sklep jeszcze raz biorąc pod uwagę więcej czynników. Profesjonalny - tak jednym słowem może opisać ten sklep. Owszem ma mały asortyment jeśli chodzi o Karabiny AEG itd. Ale to nie oznacza ze jest gorszy. Obsługa doskonała, z Gdańska do Krakowa od dnia złożenia zamówienia do odbioru minęło zaledwie 2dni. DHL - porządna firma (chociaż raz kurier mnie nacią na 1zł :P ) ale byłem tak podniecony.... :uśmiech: Paczka z shotgun'em którego zamówiłem była zapakowana w potrójny karton i cała oblepiona taśmą pakunkową. Nie uwierzycie - rozpakowywałem ją 11minut!! Dosłownie!! Uważnie dobierajcie gratisy, najlepiej żołnierzyki - jakość dobra i fajna zabawa :mrgreen: :mrgreen: ( dobre na prezent dla kogoś ) Kupiłem u nich w sumie 5 sztuk P99 HFC i ShotGun'a SPAS 12 HFC, Glock17 HFC, - naprawdę porządne repliki. Zamawiałem już wiele razy, właśnie w tym sklepie rozpoczynałem swoją przygodę z ASG kupując pierwszy pistolet sprężynowy. Szybka ocena: Obsługa: 6 Przesyłka: 6 Realizacja zamówień: 6 Oferta (asortyment): 4 (mógłby być większy...) Jednym słowem +5 ! Edited May 4, 2008 by szev Quote Link to post Share on other sites
rafik171 Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 wielki + za super kontakt, bez problemów żadnych. naprawde spoko Quote Link to post Share on other sites
Aneta Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Zamowilem 2 x Walther P99 + shotgun spas 12 + jakieś tam pierdoły przesyłka dotarła w 2 dni, zapakowana prawie pancernie!! Quote Link to post Share on other sites
trema Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Polecam. Ostatnio dokonałem tam kilka zakupów (nastepne w drodze). Obsługa zawsze stara się pomóc i doradzić, a nie 'wciskać' coś klientowi na siłe. Doceniam takie podejście. Quote Link to post Share on other sites
pl123 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Kupiłem u nich karabinek M177. Paczka wysłana w poniedziałek we wtorek była już u mnie.Polecam!!!! Quote Link to post Share on other sites
MrStone Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Właśnie oddałem do naprawy mojego gaziaka. Replika wiekowa bo z 98, ale "specom" z tajgun'a udało się ją naprawić. Szybko, tanio, obsługa zawsze miła i pomocna. Jak najbardziej polecam. W Trójmieście to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż Military i Militaria, gdzie o porządnym serwisie nie mam mowy. Quote Link to post Share on other sites
marsi696 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Kupiłam pistolet, niestety po kilku dniach coś się zerwało i przestał działać Zadzwoniłam do sklepu (bardzo dobry, miły kontakt), doradzono mi odesłanie pistoletu do naprawy. Odesłałam. Po 3 dniach wrócił sprawny. Napawa bezpłatna, wysyłka na koszt firmy TAJGUN (mimo, że najprawdopodobniej sama uszkodziłam pistolet niewłaściwie się z nim obchodząc). Sklep i obsługa posprzedażowa na najwyższym poziomie, profesjonalizm i życzliwość w stosunku do klienta - polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts