Marcinek83 Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Odgrzewamy kotlet :D A teraz pytanie za kulkę w łeb ;) Ma to ktoś? http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...IME-coyote.html I nie chce słuchać (czytać) że to do tyłka nie podobne, pytam czy ktoś to ma i używa? Bo z tego co sam widziałem i macałem w sklepie to nie głupia jest ta kamizelka, przyczepił bym się tylko do ładownic bo są lekko ciasne ale ogólnie wrażenie sprawiała naprawdę solidnej. Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Odgrzewamy kotlet :D A teraz pytanie za kulkę w łeb ;) Ma to ktoś? http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...IME-coyote.html tak, ma i używa: ten http://www.wmasg.pl/spoleczenstwo/maniak/k...32480/kubam4a1/ i ten http://www.wmasg.pl/spoleczenstwo/maniak/k...e/30263/jacekj/ napisz do nich :) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 MMMM aż 0 postów na forum, pewnie tylko się zarejestrowali. Niech sami napiszą na FORUM. Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 MMMM aż 0 postów na forum, pewnie tylko się zarejestrowali. Niech sami napiszą na FORUM. poinformuję :) ale oni tacy nieśmiali :) Quote Link to post Share on other sites
JacekJ Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Jarek co , ty gadasz jacy nie śmiali , czasu nie ma. Witam , mamy takie kamizelki , są całkiem wygodne , super do noszenia repliki na wbudowanym zawieszeniu jednopunktowym , ful regulacji , ładownice pojedyncze 10 szt. Proszę o pytania chętnie pomogę. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Dzięki kolego, z czystym sumieniem mogę ja teraz kupić. Chodziło mi o to czy kamizelka nie rozleci się w szwach. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Ja mam zwyklego "CIRASa" chinskiego w MC juz kilka miechow i trzyma sie bardzo dobrze :) nic sie nie rozlatuje itp. Szkoda tylko ze Molle krzywo naszywaja i kolor kiepski Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Ja mam zwyklego "CIRASa" chinskiego w MC juz kilka miechow i trzyma sie bardzo dobrze :) nic sie nie rozlatuje itp. Szkoda tylko ze Molle krzywo naszywaja i kolor kiepski widziałem te kamizelki o które pyta Marcinek83 i od strony wykonania (w sensie szycia) nie ma im co zarzucić. molle prosto naszyte, wielokrotnie przejechane maszyną, generalnie widać polepszenie wykonania... od wcześniejszych wersji co do koloru się nie wypowiadam, ale zdjęcie na gunfire/airsoftguns jest bardzo kiepskie - aż fioletowe :( Quote Link to post Share on other sites
JacekJ Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Jeśli chodzi o kolor ,to Jarek może dysponuje fotką z ostatniej imprezki , albo u nas w galerii jakaś się znajdzie . Mam pytanko po ile takie kamizelki są w sklepach ? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Jarek, kolor jest ok, w prawdzie nie porównywałem z kontraktowym kojotem ale jest ciemny szary i do ;) (żarcik) Ogólnie mnie się podoba. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Kamizela o ktorej mowicie, widzialem w sklepie Najemnik na Ochocie i kolor byl calkiem fajny, lepszy od poprzednich cirasowych chinoli (jak moj w MC). Widzialem w kolorze CB, ale niestety nie znam sie na tym bardzo i trudno mi powiedziec czy to obok prawdziwego CB moglo usiac czy sie schowac Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 u mnie wisi ona za 250zł :P kolor jest oki. ciemniejsze od krakmanowskiego "cirasa" Quote Link to post Share on other sites
AA88 Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 u mnie wisi ona za 250zł :P kolor jest oki. ciemniejsze od krakmanowskiego "cirasa" co to znaczy, że u ciebie wisi? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Kolega się przejęzyczył :F Chciał powiedzieć że jemu wisi czy 487 czy 250zł :F (joke) Kamizelka na miejscu, zauważyłem że w tą boczną kieszeń chyba na radio, da się wepchnąć butle z GG, szkoda że nie z propanem :( Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 wisi u mnie w sklepie :) Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Znaczy w jakim sklepie? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?products_id=6087 Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Sklep modelarski :-F Dobre. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 no co :P nie można :P Quote Link to post Share on other sites
Dave-o Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 gdyby tylko była czarna to by już nie wisiała... Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Co za problem przemalować? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 jakie farby bys polecil (albo spray moze) ? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Po pierwszej strzelance i przerzuceniu się z KSP-12 na Cirasa muszę powiedzieć że jest 100 razy wygodniejsza. Ta wersja o której wspominałem, nie mam się do czego przyczepić. Quote Link to post Share on other sites
Piromen84 Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Zmieszczą się do tej kamizelki magi od AK? Podłączam się także do pytania które zadał OFF. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Zmieszczą się do tej kamizelki magi od AK? Podłączam się także do pytania które zadał OFF. Pozdrawiam. magi do AK się zmieszczą, do pomolowania możesz użyć choćby farb Montana Gold. na chiński poliester łapią doskonale. to nie krylon ani nfm, ale bedziesz zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts