karol780 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 (edited) Witam. Mam pytanie... Niedawno zamówiłem sobie Desert Eagle UHC, i interesuje mnie tuning jego sprężyny... I tu jest problem, bo nigdzie nie mogę jej znaleźć... I teraz nastaje pytanie... Gdzie mogę ją dostać, i czy istnieje w ogóle coś takiego. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Edited March 15, 2009 by Medi Link to post Share on other sites
Vetius Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Chcesz wsadzić do niej mocniejszą sprężynę niż fabryczna? Link to post Share on other sites
dark_griph Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) Podstawowe pytanie: po co? Jeśli osiągi są niewystarczające, to zamiast wydawać pieniądze na ulepszanie Desert Eagle'a, lepiej pozbieraj fundusze na coś użyteczniejszego. Natomiast jeżeli chcesz się po prostu pobawić w przerabianie, a nawet nie wiesz skąd wziąć sprężynę, to życzę powodzenia. Edited March 29, 2009 by dark_griph Link to post Share on other sites
Recommended Posts