foka3054 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/pi...uto_ts_1100_co2 Przetrząsnąłem całe forum i nic nie ma na temat tej repliki , ktoś wie co to ,strzelał ktoś z tego , czy ktoś jest posiadaczem . ??? Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Na pierwszy rzut oka - Co2 + auto + hu to chyba zamrozony HU, syfon w broni i mala skutecznosc Strzela ponoc z energia 2J, fajnie jak na PM'a Pamietaj jednak, ze im wiecej fps i krotsza lufa tym kulka lata mniej celnie Ciezko wyczuc czy tworcy pomysleli o kompatybilnosci z czesciami asg wiec przykra niespodzianka moze okazac sie brak lufy do wymiany czy niestandardowe czesci HU. Radze zorientowac sie czy masz jakiekolwiek mozliwosci rozowju tej broni, chociazby dokupienie glupich magazynkow. Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Nie znam się na gaziakach i nie wiem czy da się w jakikolwiek sposób zmniejszyć moc.. ale 450 FPS w zabawce stricte do CQB to lekka ( a nawet ciężka) przesada... 1) skoro się nie znasz i nie masz nic do powiedzenia w temacie to się nie odzywaj 2) to jest temat o replice a nie o przemyśleniach nad moralnością i celowością stosowania repliki Chopin Quote Link to post Share on other sites
rocky3333 Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Odświeżam , również interesuję się tą repliką ma ktoś już jakies zdanie o niej ? Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Nie znam się na gaziakach i nie wiem czy da się w jakikolwiek sposób zmniejszyć moc.. ale 450 FPS w zabawce stricte do CQB to lekka ( a nawet ciężka) przesada... 1) skoro się nie znasz i nie masz nic do powiedzenia w temacie to się nie odzywaj 2) to jest temat o replice a nie o przemyśleniach nad moralnością i celowością stosowania repliki Chopin Szanowny Kolego Chopinie Możliwe że nie wystarczająco się jasno wyraziłem.. Sformułuję to tak Niestety nie nam się na gaziakach i nie wiem czy da się zmniejszyć w jakikolwiek sposób moc ( z powodu który podałem powyżej) Może któryś z bardziej doświadczonych kolegów wie czy i jak da się to zrobić Bo nie ukrywam że repliką wygląda interesująco Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 iestety nie nam się na gaziakach i nie wiem czy da się zmniejszyć w jakikolwiek sposób moc ( z powodu który podałem powyżej) Może któryś z bardziej doświadczonych kolegów wie czy i jak da się to zrobić Odpowiedź kryje się pod guzikiem Szukaj, taki topic już był. Quote Link to post Share on other sites
rayzz Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Właśnie interesujem mnie co z tym hop-upem . Mam zamiar kupić tą replikę ale nie wiem czy to opłacalny zakup na broń główna . Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 małe odświeżenie wie ktoś coś o tej replice bo myślałem o przedłużeniu lufy powiedzmy do takiej jak w m4a1 albo dłuższej i wciśnięcie tam butli hp zamiast kolby (sprężone powietrze) proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 GG się bardziej chłodzi przy strzelaniu a są gnaty full auto na niego. Glock 18C czy beretka 93R że już o emkach i innych GBB nie wspomnę. Moc prawdopodobnie można zmniejszyć wstawiając słabszą sprężynę kurka i/lub (ale to ekstremalna sytuacja) nawiercając kilka otworków w lufie wewnętrznej na początku i dokładnie polerując od środka coby zadziorów nie było. Można też zmniejszyć masę kurka np nawiercając go. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 to w końcu jak da się przeżyć czy trzeba wymienić wszystko ? Quote Link to post Share on other sites
GZ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 to w końcu jak da się przeżyć czy trzeba wymienić wszystko ? Nikt ci nie powie, bo nikt nie robił. Kup, zrób i się pochwal. Albo zaczekaj do wiosny, bo sam będę kupował takiego celem przeróbki na HP. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 to chyba jednak zaryzykuje a co tam raz się żyje :P Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 a jak z samym układem czy wytrzyma ciśnienie hp czy raczej nie? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 przecież zależy jakie ciśnienie... Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 a bebechy i body ze stali znal czy abs bo nie napisali? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 nie licz na stal. A ABS raczej nie... Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 chodzi mi o to czy będzie można coś do tego dospawać bo muszę mu dorobić kolbę i cały front thx za pomoc za 2-3 miesiące kupuje i zaczynam tworzyć to dzieło może jak dobrze pójdzie to będę miał w nim hi-capy Quote Link to post Share on other sites
Horblower Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 http://www.kolter.tv/AIR_SOFT/50,79,0,Pist...S_1100_CO2.aspx Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 (edited) filmik widziałem ale chodzi mi o bebechy body i resztę ale dziękuję za pomoc i zainteresowanie Edited February 11, 2010 by siannko Quote Link to post Share on other sites
Shad0vv Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Kupiłem sobie właśnie tego macka i musze przyznać że strzela wyśmienicie :lol: (typ auto wymiata). :wink: A mam pytanie, orientujecie się czy jest do niego tłumik? Bo przydało by mu się przedłużenie lufy, a widzę że na końcu lufy jest gwint do wkręcenia czegoś... Edited April 10, 2010 by Shad0vv Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 jak z body z jakiego jest wykonane materiału? Quote Link to post Share on other sites
GZ Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 jak z body z jakiego jest wykonane materiału? Przejrzyj ten test, a dokładniej zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 czyli że plastik na zewnątrz i metal wewnątrz, nie dobrze Quote Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Jakbyś sie uparł mógłbyś zrobić korpus z profilu,nierdzewki. Konstrukcyjnie m11 jest bardzo prosty. Zabawa jest tylko z low reciverem,trzeba wspawać chwyt Bebechy przekladasz O ile pamiętam grubość ścianki upper reciver to 2mm,Low 3mm Gdzieś na kompie miałem rys. techniczne ale dla dłuższej wersji SWD :) Fps możesz zmniejszyć kupując taki tłumik z pierścieniami,jest kilka pierścieni o rożnych kolorach. Można tez zwiększyć wagę bolta,ale najpierw pasowałoby założyć metalowy korpus żeby nie dostań boltem w twarz Quote Link to post Share on other sites
Shad0vv Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Robię tutaj szybki refik tematu, odnośnie tłumików i dodatkowych akcesoriów. Po lekkich modyfikacjach (czyt. lekkiego przypiłowania pilnikiem gwintu w tłumiku) wchodzi do niego tłumik z tej zabawki: http://allegro.pl/uzi-ingram-tlumik-kolba-bron-pistolet-asg-i1525987313.html Całość wygląda zdecydowanie lepiej, a jeśli chodzi o właściwości tłumiące, to można je uzyskać poprzez rozebranie tego "tłumika" na części i danie do środka materiał tłumiący w stylu okładzina czy coś. Ale ostatnio kumpel podesłał mi ciekawy link: http://wmasg.pl/pl/news/show/116392 Takie części powinny wejść do tego mac'a.Tylko pytanie czy się opłaca je kupować skoro ich cena jest równa cenie tego guna? Ale także wydaje mi się że części z innych podobnych maców, takich jak te z Cymy itd. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts