szczupe Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy do AKS74U od cymy tj. http://www.taiwangun.com/shop,show,1410 można wstawić preclufę o długości 363mm (wystającą część oczywiście zakrywając jakimś tłumikiem)?? Quote Link to post Share on other sites
Marek Kiljan Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Oczywiście że można, w czym widzisz problem? Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted April 1, 2009 Author Report Share Posted April 1, 2009 No w zasadzie to nie widzę żadnego problemu bo po prostu się nie znam :poddanie: Nie wiem więc pytam... Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted April 2, 2009 Author Report Share Posted April 2, 2009 No dobra, to może tak: Jaką najdłuższą precke można wstawić do tej repliki?? Quote Link to post Share on other sites
sharku17 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Każdą tylko cylinder musisz dopasować o ile nie ma w stocku typu0 a tak to wstawiaj co chcesz Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Zerówkę to raczej nie przy tak krótkiej lufie by montowali. Max. długość lufy jaką możesz zamontować przy tym cylindrze który masz w środku (typ 2) to 400mm. Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 Oki. Mam jeszcze jedno pytanko...Czy jeżeli lufa wewnętrzna/precyzyjna nie będzie dochodzić do wylotu nakręconego tłumika to czy będzie to w czymś przeszkadzać? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 W niczym. Wiesz, generalnie tłumik jest po to żeby tłumił a wtedy lufa w ogóle do tłumika nie wchodzi i nic nie przeszkadza. Montuj śmiało. Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 no co ty gadasz ze w cymie cm.045 jest cylinder 2??? Myślałem ze 0 Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Najłatwiej wyjąć GB, pokręcić cylindrem i sprawdzić czy ma dziurę. Ot, filozofia... Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Zastanawiam się nad tym cylindrem bo myslałem że wszystkie nowe cymy z serii cm.04 mają taki sam gearbox... Trzeba będzie chyba napisać do taiwangun.pl :) Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 nie mam tego karabinka więc nie sprawdze Quote Link to post Share on other sites
sharku17 Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 A właśnie podczepię 1 pytanie jaki będzie efekt jeśli do repliki która ma załórzmy cylinder typu2 wsadzimy długą lufe np 509mm?tzn co się stanie,jakie bd skutki uboczne, a i jakie bd skutej jeśli mając cylinder typu0 wsadzimy lufe 121mm? Quote Link to post Share on other sites
Marek Kiljan Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Jeżeli założysz preckę 509mm do cylindra typu 2 to będzie za małe ciśnienie przy wylocie kulki i mniejszy fps, jak zrobisz na odrót to ciśnienie będzie za duże, straszny rozrzut Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 precka jakiej długości i jakiej firmy ( w cenie porównywalnej do Systemy) polecilibyście tak ażeby nie wychodziła ona po za tłumik ognia który jest zamontowany w tych karabinach, czy taka wymiana ma sens czy też nie zmieni to za wiele w skupieniu broni? proszę nie proponować mi wymianu na długą lufe i tłumik dzięku do tego bo nie interesuje mnie taki upgrade.. chce zostać przy standardowym tłumiku.. Quote Link to post Share on other sites
Trzewik Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Dołączam się do pytania kolegi Slayer'a. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 precka jakiej długości i jakiej firmy ( w cenie porównywalnej do Systemy) polecilibyście Weź Systemę i miej pewność a nie kombinujesz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts