wujek-H77 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 dostałem MP5 cymy i wrzuciłem batke (nie ładowana)strzeliło kilka razy i nic czy to wina batki ?czy cos innego? :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Mimo wszystko trudno oczekiwać od nienaładowanej baterii zasilenia repliki... Proponowałbym naładowanie baterii, ale to tylko moja skromna sugestia, może te baterie nowej generacji działają bez ładowania... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Laokoon, durniu - czytaj nazwę tematu. Quote Link to post Share on other sites
DazO Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Laokoon, durniu - czytaj nazwę tematu. Zanim kogoś wyzwiesz odczytaj temat w który sugestia nienaładowanej baterii się pojawiła... Również nie wiem w jaki sposób batka która przychodzi od nowości jest ładowana przez producenta.Chyba że to jakiś gratis O_o Quote Link to post Share on other sites
wujek-H77 Posted April 11, 2009 Author Report Share Posted April 11, 2009 naładowałem i problem znikł .Pytanie było dla tego ,że za 1 razem dostałem batke naładowana Quote Link to post Share on other sites
DazO Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 (edited) Sorry: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :hahaha: Następnym razem pomyśl a nie pisz kolejny temat ..!!! Edited April 11, 2009 by DazO Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 (edited) Zadajesz moim zdaniem głupie pytanie, potem, gdy staram się pomóc, wyzywasz mnie od durniów. Następnie okazuje się, iż miałem w 100% rację. Wydaje się logiczną sugestia, abyś czasem używał mózgu. Mniej kłopotu dla Ciebie i innych. Edited April 11, 2009 by Laokoon Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 (edited) czy leci z nami Moderator ?...jak przyleci to niech to usunie :/ Boję się że któregoś dnia będą pojawiać się posty w stylu "kupilem bron xxx i kulki mi latały do góry ale pokeciłem takim czymś i lecą normalnie-mam nadzieję że niczego nie zepsułem ?--za odpowiedzi dziękuję" Dazo masz u mnie browara :-) (na szczęscie mieszkasz z 2 strony Polski więc wypiję za twoje zdrowie) Edited April 11, 2009 by rain777 Quote Link to post Share on other sites
DazO Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Za co ^^ ?? Zawsze możesz wysłać pocztą ale rozpijanie nieletnich jest karalne :P może za 2,5 roku stary :uśmiech: :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Sorry Laokoon - po moich przejściach z bojaczem kiedy jest mowa o baterii i silniku myślę tylko o jednym. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ok. I mała pomyłka w poprzednim poście, źle spojrzałem i nie zauważyłem, że to posty Germa i wujka, myślałem, że to 1 osoba, dlatego błąd. Temat IMO do wywalenia Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Sorry Laokoon - po moich przejściach z bojaczem kiedy jest mowa o baterii i silniku myślę tylko o jednym. O cukierkach ? Nie ? To nie trafiłem ;-). Co do naładowanego aku to wydaje mi się, iż ładują je w sklepie by sprawdzić, czy działa replika na nim - w końcu to tylko chińskie aku, a większość sklepów daje przynajmniej gwarancję rozruchową na akuku jak i na replikę - więc sprawdzają oba na raz przy okazyji. Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Potwierdzam - tak miałem z aku i u krakmana, i w gunfire... Były lekko podładowane. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts