Dezerter Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Siemka Mam swoją M15-tkę CA już koło roku i nigdy nie miałem żadnych luzów. Zawsze górne i dolne body pięknie trzymały się razem. Aż tu nagle, po ostatnim czyszczeniu doznałem szoku. Body lata... Rozłożyłem jeszcze raz, złożyłem, piny skręcone na maxa i nadal to samo. Body lata sobie o ułamki milimetra. Wiem, że to nie dużo, ale doprowadza mnie to do szału. Słyszałem również, że mogą iść za tym nieciekawe następstwa takie jak przesuwająca się komora hop-up etc. Miał ktoś już taki problem? Da się coś z tym zrobić? Replika to M15A4 [RIFLE] lvl1 asgshop, ale to nie ma w tym wypadku większego znaczenia. Pozdro, Dezerter. Quote Link to post Share on other sites
Ad4m Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) to moze je wyjmij i do mocuj... a to jest metal czy ABS body? Edit: Kup nowe body Edited April 16, 2009 by Ad4m Quote Link to post Share on other sites
Dezerter Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Tak, k***a, mam plastikowe body w Classic Army... to moze je wyjmij i do mocuj... Jak napiszesz po polsku, to bardzo chętnie. Kup nowe body Chciałem skomentować, ale po chwili namysłu, uznałem że nie ma to najmniejszego sensu. Quote Link to post Share on other sites
Dezerter Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Bump. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Masz tylną część górnego łączoną z dolną za pomocą płetw czy kołków? Jeśli płetw to musisz dokleić coś w górnej czesci płetwy by pchała body w dół. Jeśli na kołkach to może zaczęły Ci się ruszać albo i jeden zgubiłeś już? Quote Link to post Share on other sites
Dezerter Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Mam takie dwa malutkie kołeczki. Domyślam się, że mogły się już "wytrzeć". Da się coś z tym zrobić? Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 spiłować (ew. wyciągnąć, w nowszej wersji) nawiercić otwory (ew. nic nie robić :wink:) dorobić te druciki (piny) z gwoździków, itp. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Wyciągnąć je i wstawić w jakiś sposób grubsze. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Rufus ja mam wersję z 2004 i też mogę wyciągnąć te kołeczki ;P Sprawdź też czy w lowerze miejsca na kołeczki są całe, u mnie popękały ścianki i też troszkę lata. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts