kubek22 Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Witam Mam problem z moja replika i chialbym wiedzieć czy da sie to naprawic. Problem wyglada następująco :strzelam na semi potem na auto i po jakim czasie wylącza mi sie akukulator ;/ (gdy odlacze akumulator i wlacze jescze raz karabin i tak strzela) dopiero po 16 min moge strzelac ;/ o co chodzi ?? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kneipenterroristen Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 (...) i wlacze jescze raz karabin (...) Takie pytanie na wstępie jak można włączyć karabin? Problem tkwi albo w padającej już batce albo w blaszkach stykowych. Rozwiązanie: Batke można kupić nową a blaszki przeczyścić (o ile nie są wypalone na wylot :-P ), jak to zrobić jest na forum. Ewentualnie zawsze możesz odesłać na serwis. ;-) Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Napisz po polsku jaki masz problem, bo wynika z tego, że możesz strzelać, nagle coś pada, a batka jak odpocznie 15 minut dalej działa. Jak dla mnie to po prostu jest rozładowana i jak dasz jej odpocząć 15 min to jeszcze kilka kuleczek wypluje, ale potem znów jest za mało prądu. Rozwiązanie - naładuj batkę. Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted May 3, 2009 Author Report Share Posted May 3, 2009 dobra ale jak batka jest naladowana?? Takie pytanie na wstępie jak można włączyć karabin? chodzilo mi o ponowne pdopięcie batki ;D Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 dobra ale jak batka jest naladowana?? chodzilo mi o ponowne pdopięcie batki ;D Włóż replikę do pudełka i poproś kogoś żeby schował ją tak żebyś nie mógł jej znaleźć. 1) chcesz zadawać pytanie to sformułuj je tak żeby można je było zrozumieć 2) zazwyczaj podłączenie baterii do ładowarki a następnie włożenie tej do gniazdka pomaga w naładowaniu tej pierwszej 3) czytając Twoje posty stwierdzam, że przy tym poziomie intelektualnym lepiej żebyś nie używał repliki bo zrobisz sobie albo komus krzywdę Quote Link to post Share on other sites
DazO Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Włóż replikę do pudełka i poproś kogoś żeby schował ją tak żebyś nie mógł jej znaleźć. 1) chcesz zadawać pytanie to sformułuj je tak żeby można je było zrozumieć 2) zazwyczaj podłączenie baterii do ładowarki a następnie włożenie tej do gniazdka pomaga w naładowaniu tej pierwszej 3) czytając Twoje posty stwierdzam, że przy tym poziomie intelektualnym lepiej żebyś nie używał repliki bo zrobisz sobie albo komus krzywdę Stary my tu mamy pomagać a nie wyzywać od..(pomińmy) Heh widocznie masz gdzieś, coś nie tak z kablami.. Również nie potrafie zrozumieć do końca tego co piszesz :???: Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 wiem ze mozecie mnie nie zrozumiec bo nie wiem co napisac ;/ Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 kurde mazo wiem co do czego wiem jak sie obslugiwac replika AEG ale zrozum jestem młody i nie wiem jak sie wyrazic ;/ Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Batka się pewnie rozładowuje, styki być może siadły, ewentualnie (bardzo niskie prawdopodbieństwo) siadania silnika. Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 wysle na serwis to sie okaze :D Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Pamiętaj, aby napisać co się stało. Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 no to wiem Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 a) Jak brak Ci słów to kup słownik, tam jest ich mnóstwo. b) Jeśli nie jestes wstanie opanować polskiej mowy w stopniu pozwalających na komunikacje w społeczeństwie to nie opanujesz sztuki serwisowania AEG. c) Że dziś mam nastrój to Ci pomoge Drogi Kolego. Jedyne co mi przychodzi do głowy to zniszczone ogniwa w baterii. Które szybko się nagrzewają podczas strzelania i potrzebują tych Twoich 16 min. na ostygnięcie. Nie pytaj mnie o technobełkot, bo w bateriach jestem zielony raczej. Miałem tak na jednym, z dwóch, swoich zepsutych intelectów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts