Guest Mati13k Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 http://www.taiwangun.com/shop,show,1015 . Co o tym sądzicie? Opłaca się to kupić? Ma to ktoś. Wygląda zgrabnie i opis jest kuszący. Wytrzyma to chociaż rok?:P Bo za rok CIRAS chcę kupić. I do użytkowników: pasują magi od MP5? ;) Czekam na opinie. Pozdrawiam! :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Modularna to jest... nie wiem co. Ale nie kamizelka. :F Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 W opisie dali że nie modularna a to jak się nazywa.... n/c :-F Ale mi to nie przeszkadza. Żeby tylko rok pożyła!!! :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Ja osobiście nie polecałbym tej kamizelki - lepiej dozbiwraj do CIRASA, jeśli tak go chcesz - będziesz miał te 100 PLN szybciej. Quote Link to post Share on other sites
Rumun Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 (edited) Heh, też się spodziewałem całkiem innego produktu po przeczytaniu tytułu tematu :) Sama kamizelka może i jakimś cudem wytrzyma rok jak nie będziesz jej zbyt intensywnie używał (chociaż i tak jest to wątpliwa sprawa) ale klamry to napewno będą popękane po pierwszym wyjściu w teren. Nie warto wyrzucać pieniędzy. edit: literówka Edited May 11, 2009 by shd1984 Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Ja osobiście nie polecałbym tej kamizelki - lepiej dozbiwraj do CIRASA, jeśli tak go chcesz - będziesz miał te 100 PLN szybciej. Nie rozumiem Twoja posta. Będziesz miał te 100 pln szybciej?:P Na razie wszystko mam wyliczone co do grosza i nie mogę sobie pozwolić na droższą kamę ;) Może coś polecicie do 150 zł? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Sugerowałem, że nie wydasz bezsensowanie 100 PLN - ta kamizelka naprawdę nie potrzyma długo (ale jak bardzo chcesz i to tylko na rok, to twój wolnyc wybór) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Skoro nie potrzyma długo to jeszcze raz pytam: co polecacie??? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Poszukaj na SpecShopie - tam coś znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
Wzorek Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 (edited) Skoro nie potrzyma długo to jeszcze raz pytam: co polecacie??? :wink: ETLBV'ke: http://allegro.pl/item632613737_kamzielka_...a_oryginal.html Pas LC-2 jeszcze dokupisz i masz porządny sprzęt który pociągnie Ci dłużej niż rok i to za mniej niż 100zł :D Edited May 11, 2009 by Wzorek Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 I który pewnie uda Ci się sprzedać, więc jakiś koszt CI się zwróci. Weź LBV'kę :P Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Włążą tam magi od MP5?:) Quote Link to post Share on other sites
Wzorek Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 (edited) Włążą tam magi od MP5?:) Na chama powinien wleźć, nawet 2, ale nie jestem pewien czy będą dobre w długości :-P Kupuję, dzięki ;) Potrzebne coś do tego?:) Ktoś tam wcześniej pisał o pasie :mrgreen: http://allegro.pl/item623033140_pas_lc_2_u...dobra_cene.html Edited May 11, 2009 by Wzorek Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Kupuję, dzięki ;) Potrzebne coś do tego?:) Ktoś tam wcześniej pisał o pasie :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Nie da się już edytować. A możecie mi polecić coś do 150 zł ze specshopu gdybym nie kupił tamtej z allegro kamizelki. Ja konto na allegro założyłem jakieś 3h temu i nie jestem obeznany xD Miałem 2 lata temu, ale to kupa czasu i ani maila ani hasła nie pamiętam. Proszę o rady na wszelki wypadek ze specshopu ;) Bo tam już kupuję gogle i kask więc kamę też wolałbym tam. Pozdrawiam ;-) Quote Link to post Share on other sites
zlotybb Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Jeśli mogę podpiąć się do tematu to czy ta kamizelka http://www.taiwangun.com/shop,show,1499 jest warta tych pieniedzy i czy ktoś może o niej powiedzieć coś?? Jak nie jest warta to poroszę o jakieś propozycje kamizelki do 400zł i by pasowala do munduru marpat. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 nowsza wersja ichniejszego cirka. lepszy jest materiał, dokładniej uszyta. ale drogo :) Quote Link to post Share on other sites
zlotybb Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 A może znasz jakeis inne Cirasy w przystępnej cenie ?? Jak mógł byś to podaj linka. POZRDAWIAM Quote Link to post Share on other sites
lukasp Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Polecam szukać, KOMIS ten ogólny i ten z forum twojego województwa niekiedy chodzą fajne oferty w przystępnej cenie pzd PS: Pozatym takie tematy powinieneś wrzucać do działu dla zielonych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts