Thorulf Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Witam Zaczynam temat gdyż nie znalazłem na forum żadnych informacji o tym sklepie. Może ktoś robił tam już zakupy i podzieli się wrażeniami? Quote Link to post Share on other sites
raubritter Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Dwa razy tam dokonałem zakupu. Bez problemów. W Warszawie (ul Solec 81) jest sklep stacjonarny, gdzie można obejrzeć sprzęt. Ceny w sklepie stacjonarnym są nieco wyższe niż w internecie. Poza tym sklepem posiadają konto allegro "www-tarcza-pl" tam są najtańsze przedmioty, niektóre licytacje rozpoczynają się od złotówki. Do lunet trzeba się zgłaszać o wymianę montażu 11mm (wiatrówka)na 22 mm (szyna RIS). Wymiana jest bezpłatna. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 2x kupowałem od nich na Allegro. Żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Kupiłem u nich kolimator (RD40) - wszystko świetnie. Bardzo szybka wysyłka, paczka była u mnie następnego dnia po zamówieniu, przed południem. (poczta polska, priorytet) Quote Link to post Share on other sites
Troglo Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Zamawiałem lunetę przez allegro. Żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
bushmaster Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Polecam ten sklep.Ceny przystępne. Quote Link to post Share on other sites
Narendil Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Też jestem zadowolony z tego sklepu. Ja i mój kumpel kupiliśmy tam swoje lunety i obaj jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Co do ceny, faktycznie w stacjonarnym mogą być wyższe ceny (to nie jedyny sklep z jakim się w taki sposób spotkałem) ale sprzedawca był na tyle uprzejmy że oddał mi lunetę po internetowej cenie be większych problemów. Jeśli dobrze pamiętam to sklep ten też daje gwarancje na lunety na paragon... ale za to głowy nie dam. Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Kupiłem lunetę, wszystko szybko i sprawnie, przez omyłkę i mój błąd nie zwróciłem uwagi, że montaż jest na szynę 11 mm i do mojej SR-ki nijak nie pasuje, obecnie jestem na etapie załatwiania wymiany montażu, dam znać jaki efekt końcowy będzie... Co do samego sklepu i obsługi zamówień przez net wielki plus. Kupiłem lunetę, wszystko szybko i sprawnie, przez omyłkę i mój błąd nie zwróciłem uwagi, że montaż jest na szynę 11 mm i do mojej SR-ki nijak nie pasuje, obecnie jestem na etapie załatwiania wymiany montażu, dam znać jaki efekt końcowy będzie... Co do samego sklepu i obsługi zamówień przez net wielki plus. Nie mogę edytować ,więc piszę tutaj, sprawa załatwiona pozytywnie, mogę montaż wymienić na dobry ,nic tylko chwalić takie podejście...polecam Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 no problem , lunetka dobra i tania , szybko przyszłą , polecam ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts