Paton (Rat Killer) Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Witam serdecznie i zapraszam do oglądania. Madness ASG Team Strona w fazie testów (jeśli są z nią jakieś problemy proszę zgłaszać na maila w zakładce kontakt na tejże stronie). Jest to strona we flashu, więc wszystkich przeciwników takiego rozwiązania szczerze przepraszam. Miała to być prezentacja naszej ekipy, taka forma wydawała mi się najbardziej atrakcyjna gdyż nie mamy czasu na pisanie blogów, czy prowadzenie miniportalu. Jeszcze raz serdecznie zapraszam. Wszelkie uwagi lub też może nawet propozycje zmian są mile widziane. Pozdrawiam Paton Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Stronka fajna, ale czcionka w menu kompletnie nieczytelna. Może nawet całe menu. No i mnie osobiście drażni zmiana kursora, ale to rzecz gustu. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Mnie co innego drażni na tej stronce :). O nas/Ekipa - przy każdym członku ekipy widnieje napis "Starz" zamiast "Staż" ;). Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Dobrze, że Kolega Paton (Rat Killer), ostrzegł, że to we fleszu... nawet nie otwierałem.. :) Dzięki za ludzkie podejście :). Quote Link to post Share on other sites
JaReKII Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Literówka w unifikacji ;) "ocienie zieleni" Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts