eso Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Joker_007 - Temperatura skraplania propanu wynosi −42.09 'C a dwutlenku węgla -76'C. Odpowiedz sobie sam co szybciej przestanie się rozprężać na mrozie. Edited July 4, 2009 by eso Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 To tylko teoria, idź postrzelaj sobie na CO2 na zimnie nawet nie dużym zobaczysz jakie syfony są... Quote Link to post Share on other sites
eso Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Ale to nie zmienia faktu że CO2 znosi lepiej niskie temperatury. (Otóż strzelałem przy minus 10 z berettki na CO2 i chodziła pięknie) Sorki za offtop Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Duzo ludzi czekalo na GHK: AK74N i AK74NM i oto jest: http://www.wmasg.pl/aktualnosci/zza_granic...ercie_rwa/1477/ Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Jednak posiada te same błędy co AKS 74U :wink: , dowiedziałem się także, że do AK GHK nie pasują standardowe lufy od AEG'ów :cry: Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 >Jednak posiada te same błędy co AKS 74U czyli jakie...? >dowiedziałem się także, że do AK GHK nie pasują standardowe lufy od AEG'ów a skad te informacje? Pytam bo z moich zrodel ustalilem, ze pasuja :wink: Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Przeczytaj cały temat a będziesz wiedział jakie, no właśnie z mojego źródła wynika ,że niepasują...Obym się mylił Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 >Przeczytaj cały temat a będziesz wiedział jakie Przeczytalem i dalej nie wiem, mozesz mnie oświecić ? >no właśnie z mojego źródła wynika ,że niepasują...Obym się mylił co to za źródło ? dotykaleś, widziales na zdjeciach czy ktos Ci powiedzial ? Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Jak nie znalazłeś to szukaj dalej, na forum jest o tym...np: szajsmetalowy zamek, itd. Moje źródło to: Gunfire.pl pytałem i powiedzieli ,że niepasują. Pasują ponoć tylko te lufy RA-Techa i na zdjęciach też widziałem ale powinno chyba dać się przerobić Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Jak nie znalazłeś to szukaj dalej, na forum jest o tym...np: szajsmetalowy zamek, itd. Szukam i nie ma, jak mozesz to podaj linka do tego info. Moje źródło to: Gunfire.pl pytałem i powiedzieli ,że niepasują. Pasują ponoć tylko te lufy RA-Techa Dziwna sprawa, bo mi Panowie z RA Techa napisali, ze pasuja... acha, RA Tech nie robi luf do GHK. Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) To dlaczego mi wcześniej nie napisałeś, że z Ra-Techa ci powiedzieli..:evil: Gelayev Napisano 9/7/2009, 17:03 Szukam i nie ma, jak mozesz to podaj linka do tego info. Poszukaj a znajdziesz, pelno tego jest na forum ale gdzie dokladnie to nie wiem :-P Edited July 9, 2009 by Joker_007 Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 To dlaczego mi wcześniej nie napisałeś, że z Ra-Techa ci powiedzieli..:evil: bo nie pytałeś... :-F Poszukaj a znajdziesz, pelno tego jest na forum ale gdzie dokladnie to nie wiem :-P nigdzie nie ma na forum tego co napisales. :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Czytałem na forum opinie jakoby po kilku magazynkach zamki pękały, magazynki się rozszczelniały itd, chociaż co do tych pierwszych to nie mam wątpliwosci, ze są lipne ale magazynki dają ponoć radę i to nieźle... Ciekawe czy wejdzie precka 550mm 6.02 DF'a :-F Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 czy ktoś wie czy w tej 74SUce są bebechy przystosowane do CO2? Quote Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Orientował się ktos czy można jakos zmienic front na taki od pełnowymiarowego kałacha? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 czy ktoś wie czy w tej 74SUce są bebechy przystosowane do CO2? Nie, choć teoretycznie magazynki pod Co2 są... Po wymianie części na RA-tech, można śmiało używać co2. Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 AKS 74U nie jest przystosowane do Co2 i niewystarczy tylko wymiana maga na Co2... P.S: W piątek przeprowadze testy w 'polu' AK105 zobaczymy jak się spisze... :-F Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 AKS 74U nie jest przystosowane do Co2 i niewystarczy tylko wymiana maga na Co2... P.S: W piątek przeprowadze testy w 'polu' AK105 zobaczymy jak się spisze... :-F Joker_007, zrob jak najwiecej fotek. P.S. Co wy z tym co2 i aksu ? GHK jest na co2 i kropka, no chyba ze ktos myslal, ze jak do aksa z gearboxem zalozy GHK maga z co2 to bedzie strzelal :wink: bo tak to zrozumialem :F Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ja bym nie radził strzlać na Co2 w tym AKS-74U, tak samo jak ze stockowymi M-kami WA, za dużo części za ZnAl-u, pójdą bardzo szybko... Co do fotek, wszystkie bedą w piątek z AK105 w 'pełnym' rysztunku :-F 8) Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Witam, oto obiecane zdjęcia, lecz narazie samego AK gdyż jeszcze czekam na resztę :cry: AK105 Customelized N.P.A.S P.S: Z zewnątrz replika wygląda bardzo dobrze, solidna, stalowa (zawsze można oksydować), nic nie trzeszczy i nie lata a co najlepsze: niesamowity dźwięk i ruch zamka 8) :-P Testy w przyszłym tygodniu :-F Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Witam, oto obiecane zdjęcia, lecz narazie samego AK gdyż jeszcze czekam na resztę :cry: to czegos tam brakuje ? ;) Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Noo a jak, z gołą 'Anią' mam chodzić?? :-F Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Witam, czy ktos kto posiada replikę GHK AKS 74U wie może jak wyciągnąć komorę hop up i zamontować lufę precyzyjną??Rozebralem guna na części ale dojść do tego nie mogę :wink: Pozdrooo Quote Link to post Share on other sites
Gelayev Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Strona pierwsza tematu: step13-18. Oczywiscie w odwrotnej kombinacji bo wyciągasz. P.S. a gana jeszcze nie mam :-F Quote Link to post Share on other sites
Joker_007 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 No niestety dużo to niedało, bo w 105 jest zupełnie inaczej... :cry: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts