Stasiek6665 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Witam Nasza pasja zyskuje na popularności dzisiaj (24.5.2009) o 19:15 w wiadomościach na TVP ukazał się reportarz o strzelance w Giżycku na Mazurach rozegrał się tam konflikt między siłami NATO i Komunistycznymi partyzantami walka była zacięta ale partyzanci ostatecznie pokonali siły NATO.Zapraszam do obejrzenia na youtube wkrótce powinno się to tam znaleźć :-F CO O TYM SĄDZICIE? Quote Link to post Share on other sites
jack13 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Tak, widziałem ten reportaż, nawet fajny. Podobał mi się motyw ze snajperem. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 A to nie przypadkiem o tym samym było na Polsacie? http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=66751 Quote Link to post Share on other sites
jack13 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Upsss.. Zapomniałem dodać, że widziałem to na polsacie. Quote Link to post Share on other sites
Sailus Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Macie może jakiegos linka gdzie można to zobaczyc ? Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Macie może jakiegos linka gdzie można to zobaczyc ? Dołączam się do pytania. Jeśli sam znajdę, to wkleję tutaj link. Quote Link to post Share on other sites
Sailus Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,..._sily_NATO.html Quote Link to post Share on other sites
gsa Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Zajawkę widziałem dwukrotnie (w przerywniku między informacjami) w TVP w tym roku, a niedawno odnalazłem na: Quote Link to post Share on other sites
Specnaz80 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Patrzcie ten komentarz (do filmiku który przysłał forumowicz gsa): kacper2894: PIE****LE CALE ASG ŁADNY SYF ahahahha 1. GDZIE EKOLOGIA >??? 2. REALISTKA 4:25 (ach ten huk wystrzeliwanej amunicji ahhaha) 3. PO ZA WYDANYMI Pieniądzmi NA REKONSTRUKCJE JAKIEŚ 2-3 tys zl ZA MUNDUR itd TO ŻADNEJ PRZYJEMNOŚCI Z GRY 4. Z TEGO NAWET NIE BOLI :} JAK MA SIĘ NA SOBIE CALE UMUNDUROWANIE ... Koleś masochista jak lubi gdy boli ;] Edited March 14, 2010 by Specnaz80 Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 No iii? Nie każdemu musi się podobać Airsoft, nie każdemu musi się podobać jazda konna, nie każdemu musi się podobać uprawianie roślinek w ogródku... Quote Link to post Share on other sites
spet Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Zgadza się, ale komentarz świadczy o jakże wysokim poziomie intelektualnym tego obywatela. Mnie np. nie kręci wspomniana już jazda konna, dlatego nie oglądam filmików z nią związanych, a tym bardziej nie komentuje ich (a nawet jeśli, to nie w taki płytki sposób). Koleś naoglądał się dr. Dom i myśli, że jest mistrzem ironii. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts