Komi Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 KRAKOWSKA GRUPA ASG ''KLON'' WSPÓLNIE Z WSPÓLNOTĄ AKADEMICKĄ JEZUITÓW "WAJ'' W DNIACH 7-19 LIPCA ORGANIZUJE WYJAZD NA MAZURY W CHARAKTERZE OCHRONY OBOZU JEZUICKICH DNI MŁODZIEŻY DO MIEJSCOWOŚCI ŚW.LIPKA NIEDALEKO KĘTRZYNA. POSZUKUJEMY OSÓB KTÓRE SĄ ZAINTERESOWANE TEGO TYPU WYJAZDEM. PRACA POLEGA NA PILNOWANIU PORZĄDKU DOOKOŁA OBOZU, IDENTYFIKACJA OSÓB WCHODZĄCYCH NA OBÓZ PRZEZ CAŁODOBOWE WARTY W DWÓCH MIEJSCACH.ZA PRACE DOSTAJEMY WYNAGRODZENIE W CHARAKTERZE PREZENTU.(WIĘCEJ INFORMACJI U MNIE) W ZESZŁYM ROKU OBÓZ ZGROMADZIŁ 650 OSÓB (W TYM OK 500 DZIEWCZYN) W WIEKU 18 - 25 LAT. JEZUICI ZAPEWNIAJĄ 3 GORĄCE POSIŁKI DZIENNIE, WARTY ODBYWAŁY BY SIĘ PO MAX 8 GODZIN NA DOBĘ (2x4 GODZ) WIĘC JEST DUŻO CZASU DLA SIEBIE. ZAKWATEROWANIE NA POLU NAMIOTOWYM, CAŁA IMPREZA DLA MŁODZIEŻY JEST 10 - 18 LIPCA. WARUNKI: WIEK MINIMUM 18 LAT, DUŻO CHĘCI I WYTRWAŁOŚCI. Więcej informacji u mnie KONTAKT: yogas@poczta.wp.pl gg 5167914 kom. 695406663 informacje o JDM na stronie: http://www.jezuici.pl/jdm/ Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Komi wszystko pieknie, ale nie musiales tego wszystkiego CAPS LOCKiem pisac... Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Ach, mazury i pol tysiaca dziewczyn :twisted: Szkoda, ze to tak daleko :( Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 heh.. no ja nie mam pytań :) :) :) Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Jestem chetny, tylko prezenty mnie nie interesuja ;> wole $ lub Low-capy do M-ki ;] Quote Link to post Share on other sites
Dzidek Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 No Beo low-capy to juz jest prezent :) Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 hmm.. to jak panowie ktos mi potowarzyszy :) Ja jade. Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Szczep :) Milo by bylo Cie zobaczyc Pierwszy raz ;P Quote Link to post Share on other sites
KRA_[OSZ]ZuKo[PL] Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 A moze tym prezentem sa te dziewczyny :D... choc nie wiem co bylo by lepsze :D troche low/mid/high-cap'ow czy te dziewki :D... BTW.. sama zabawa z Warta fajna.. ale czy z gunem na patrolu :D Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Chociaz z drugiej strony rzecz biorac, odleglosc nie gra tu najwazniejszej roli... Cos mi sie zdaje, ze pojade... I wezme kogos ze soba :) Tylko pytanko: oczywiscie osoby jadace tam, biora ze soba swoj sprzet? W koncu te warty musza jakos wygladac :D Quote Link to post Share on other sites
Weq Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Niestety - bron musi byc schowana. Mozna wziac ew. zeby wolnym czasie popykac, ale z tym jest roznie (wolnym czasem). Tereny dookola tylko lesne. Pozdrawiam Weq Quote Link to post Share on other sites
Komi Posted May 8, 2004 Author Report Share Posted May 8, 2004 żadnej broni na wartach !! pałka, gaz, kajdanki i ręce to jest max!! :evil: pół tysiąca osobników płci pięknej wpatrzonyw w was jak ........ no nieważne. ale czy nie warto :> Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Hm a moze byc polmetrowy kij baseballowy? :D Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Ta i pojedzie tam band zboczeńców, którzy zamiast pilnować będą zakradać się do namiotów w nocy :P Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 gwałcic, rabowac i wsie palic - motto obozu ;P Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Tylko uważajcie na kolegów abepe Paetza :lol: Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 bo dluzszej rozmowie z Komim jestem juz 100% pewien ze jade no to panowie macie teraz dodatkowa atrakcje bo oprócz 500 lasek jeszcze moje towarzystwo do kufla po służbie :) :) :) Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Ja czekam na informacje o kosztach dojazdu - czy zwroci czy nie, jak tak to tez jade. Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Oj... widze, ze wiekszosc osob zwrocila uwage na te 500 samotnych i czekajacych na opieke dziewczat :twisted: . Mnie tam zachecila perspektywa trzech posilkow dziennie :P. Chetnie pojade, jak tylko otrzymam odpowiedz od autora watku. Ronin Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Cześć Mała, jestem z sekjuriti. To moja latarka, tak sie ją włancza a tak wyłancza. Chcesz zobaczyc pałke? o tam jest namiot. 8) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 EEEE Kapral ty nie musisz jechac, swoja pala siegasz z Katowic do Mazur bez problemowo. Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Cybul wnosze ze miales juz jakies doswiadczenia z Kapralem w tej materii :) :) :) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Szczep, a Ty nie? 8) Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 nie przypominam sobie :) a jesli sobie nie przypominam to znaczy ze chyba nie warto bylo pamietac a z tego co napisal Cybul na pewno bym mial wspomnienia wiec skoro nie mam to NIE :):):) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 spoko, ja po takich imprezach zawsze mam dziury w pamięci. Przyzwyczaisz się :) A co do tych jezuitow, pewnie beda tam uprawiali analną ascezę.... :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts